Direktlänk till inlägg 12 februari 2008

Ny dag idag.

Av Pernilla Salo - 12 februari 2008 17:06

Nu sitter jag här, åter igen.


Kom nyss hem från vårdcentralen, har suttit där och ugglat i  en timme. Ursch vad jag är trött på sjukhus, och allt som har med sega tanter i vita skjortor att göra. Man får ingen hjälp, och när man väl får det så tar det ca: 5 min. Onödigt. Sen får man vänta i ytterligare massa minuter, för att få fram provsvar eller något recept som en läkare ska skriva ut. Jag blir så trött. Jag var förästen hos distriktsläkaren idag, och jag förstod inte vad hon menade, så jag frågade vad det var, vad jag skulle göra? Då sa hon att det inte spelar någon roll, att jag skulle skita i det ! Men hallå ?  Är det inte jag som är passienten, borde det inte vara JAG som ska förstå? Sen fick jag dessutom reda på att jag suttit där i onödan också. Tack liksom, så nu är jag fortfarande på dåligt humör.

Tänk, vad en sån bra dag, plötsligt kan vända till något dåligt!


Jaja, om den kan vända från bra till dåligt, borde det kunna vända tillbaka? Eller tror ni inte det ?

Ska försöka iallafall.


Har precis ätit en kexchoklad nu. Magen har liksom börjat prata med mig nu, och den ber så snällt efter mat. Så en kexchoklad fick det bli, ska snart iväg till bussen, träffa Tove. Vi ska äta mat på stan, och mysa bara vi. Sen ska vi i och för sig till arenan, det där stället vid biblioteket ( iallafall så alla mina vänner beskrivit det ). Jag vet egentligen inte vart där är, men det spörs. Mobilen finns ju till hjälp! Vi ska dit, kolla på en film, det är premiär på den idag. vet inte vad den heter, men en vän till mig är med i den ! så blev lite tvingad, nej då, jag blir aldrig tvingad. Men kan vara kul :)


Nu sticker ja, - btw, jag hade urinvägsinfektion.


<3

 
ANNONS
 
Ingen bild

Wood

12 februari 2008 23:41

Kissinfektion. Använd kondom.

 
Ingen bild

Pillan

13 februari 2008 00:20

Tack för tipset hörru :) haha !

 
Tovis

Tovis

13 februari 2008 08:01

Wood. Det har ingenting med kondom att göra.

http://metrobloggen.se/vintervila

 
Ingen bild

Vicki.

14 februari 2008 21:40

Urinvägsinfektion. Aj. Eller?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16 17
18
19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<<
Februari 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se