Direktlänk till inlägg 13 februari 2008

Onsdag !

Av Pernilla Salo - 13 februari 2008 09:36

Underbara morgon, varför hälsar du inte på oftare ?


Solen skiner genom mitt fönster, in i mitt rum. Där jag sitter mätt och belåten, efter en omgång scramble eggs, lyssnar på mig favorit musik. Och mår bara bra !


Det är onsdag idag, för er som inte har så stor koll på dagarna. Onsdag betyder lugn morgon. Jag har sovmorgon, och det gillar jag. Inte på det sättet många andra gillar det. Vi kan säga så här: Totte börjar skolan nio alla dagar utom på onsdagar, när han väl har sovmorgon vill han gärna gå upp så sent som möjligt, han vill SOVA ! Gärna lite längre än vad man får och har tid med. Ja, känner ni igen er ?


Jag däremot, går upp lika tidigt som vanligt, nästan. Eller inte går upp på det sättet, jag vaknar nästan alltid samma tid, och stiger upp då. Känslan av att man inte behöver stressa, känslan av att man har all tid i världen. All tid för sig själv. Den känslan är underbar och jag gillar den :)


Just nu sitter jag med den känslan. Jag sitter bara och ler, kan inte göra annat.


Sista dagen i skolan idag också för den här veckan, åker ju till Stockholm tidigt i morgon. Lite synd, eftersom jag trivs så i skolan. Men men, skönt och få komma iväg också!


Nej, nu ska jag njuta i ytterligare 20 min, innan jag behöver gå till bussen.

Prova gärna ngn gång. Ni ångrar er inte.


<3 
ANNONS
 
Månen.

Månen.

13 februari 2008 23:00

Pillan her self! Gissa vem som hittat till din blogg, om inte Månen!

Förresten är du galen. Man kan inte skriva blogg INNNAN skolan. Då är man galen. Morgnar ska sovar bort, inte bloggas bort.

Med kamratliga hälsninga/Månen.

http://moonlander.bloggagratis.se

 
Ingen bild

pernilla

14 februari 2008 00:24

det är precis det jag försöker förklara, att det härliga med att få sova lite längre, är inte att sova, gå upp och gör det du aldrig hinner med annars :D så underbart ! förrästen, hej månen ! :)

 
Månen.

Månen.

14 februari 2008 14:57

Vet du vem jag är?

/Månen.

http://moonlander.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Vicki.

14 februari 2008 21:42

Åh, vad härligt det lät! Jag är absolut ingen morgon människa så jag skulle aldrig gå upp tidigt om jag inte behöver, men jag förstår hur du menar. Att bara få känna att man kan göra vad man vill i sin egen takt är ju underbart. :)

 
Ingen bild

pernilla

17 februari 2008 02:41

jaah, du är Niklas Molander, ljushårig kille, går på Ilanda, har en mamma som varit min lärare, kompis med Filip Traneving, med i UNF, jag har dessutom sett dig många gånger, har pratat med dig. Så ja, jag vet vem du är :P

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16 17
18
19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<<
Februari 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se