Direktlänk till inlägg 14 februari 2008

Kan det blir så mkt bättre ?

Av Pernilla Salo - 14 februari 2008 00:28

Precis kommit upp från badet, precis packat resväskan i all hast, precis ätit en körsbärstomat, eller om det var två? precis lagt in bilder på datorn, precis pratat med tove i tel. Jadu, jag känner mig en aning stressad. Men det ska jag inte göra, har all tid i världen. det gör väl inget om jag inte sover i natt? Får ju göra det i morgon natt istället ! sen ska ja ju inte till skolan i morrn heller, så ett ännu bättre själ till att inte behöva sova riktigt än.


Vill berätta för er om mig kväll istället:


Jag åkte till stan vid 6 snåret, mötte marina en snabbis i "mitt i city", vi snodde ett varsitt hjärta, som hänger lite här och där. Vi vågade!


Sen gick jag till Kim, och han fick såklart mitt hjärta. Då, precis då, en överraskning jag inte var med på. Stod han där så söt som han är, med rosor i handen och en massa godishjärtan, så ler han sådär fint som bara han kan. Jag trivdes, jag gillade känslan, jag gillade allt. Och jag älskar honom. Så otroligt gulligt, och nu tänker ni säkert, men hallå? det är inte alla-hjärtans-dag förens i morgon ? Men jag åker ju bort, och vi hinner inte ses. Då blev nästan allt ännu gulligare, att han lagt ner sig för min skull i förväg. Jag är så glad. Och så fick jag såklart ett jättegulligt kort, med en massa ord som betyder :) Jag är kär i alla-hjärtans-dag, iallafall när man får en sån här uppvaktning, jag är kär i pojken som gjort min "alla-hjärtans-dag i förskott" till något bra. Till något man aldrig glömmer. Det är det här, dom speciella minnena som kommer finnas kvar, och hallå, det är bara början. Kommer säkert finnas gott om sådana ögonblick i framtiden :)


Nu ska jag sätta mobilen på laddning, batterier till kameran på laddning, och mig själv på laddning inför i morgon.


Ha det bra nu, så hörs vi, det vet jag ! Ingen Titanic för mig inte. Det skulle nog inte mina nerver klara av, inte simmningen heller för den delen.


Ärligt, ngn som har tips på hur man simmar, utan att sjunka ?


Jaja.


Förresten Krook säger "Hej"

och har förresten lärt mig att "förresten" stavas just så, och inte förrästen. Men ja tyckte det såg bra ut. Tack krook !


<3

 
ANNONS
 
daluli

daluli

14 februari 2008 11:36

kommer sakna dig!!

http://dalalsindy.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Vicki.

14 februari 2008 21:44

Mycket bra blogg :D
Åh, vad mysigt med alla hjärtans dag uppvaktning! Ha det så bra på båten vettja.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16 17
18
19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<<
Februari 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se