Direktlänk till inlägg 16 februari 2008

Hemma

Av Pernilla Salo - 16 februari 2008 02:18

Så sitter man åter vid datorn igen, känns gött. Har faktiskt saknat den. Kom precis hem från Johan, tänk att det ska behöva ta en timme och tio minuter för att ta sig hem! Åkte buss, och det är ju egentligen en evighet man spenderar på rullande avlånga fordon. Helt sjukt. Går ju snabbare att åka till min mormor o morfar i degerfors!


jaja, nu har jag kommit hem, jätteglad! Haha


Det har varit en mycket rolig helg, med allt vad det innebär. Åkte i torsdags och så nu är man redan hemma. Det har gått fort, vi tar det från början.


Torsdag: Bussresa, avgång från stockholm, båten gick vid fyra eller fem, vi åt buffe, snacka om ont i magen. Det gungade, jag mådde lite illa. Som vanligt. Vi sprang runt, utforskade båten, och somnade sött i våra sängar. Dom var ovanligt sköna, och jag har inte sovit så bra som jag gjorde på länge. La oss rätt tidigt och det behövdes faktiskt.


Fredag:  Vi vaknade tidigt, skippade frukosten, gick av i Helsingfors, träffade några från Finland(mamma o pappas kompisar), åkte med dom, besökte lite ställen, fikade ett antal gånger, shoppade lite i all hast, köpte(fick) en ny plattång, jätteglad , den är rosa och fin och jättebra, bara för att skryta lite sådär, sen åkte vi tillbaka till båten, åt mat, var jätte hungrig, gick runt i båten, spelade lite spel, var "nästan" på dansgolvet, gick och la oss.


Lördag: vaknade, snabbt av båten, bussresa hem, och nu sitter man här.


En massa skratt har det blivit också, men det är bara kul :D Man blir glad av det. Här är några av dem:


  • Tampong-skrattet. ( läste att man kunde få en dödlig sjukdom av tampongerna, tappade dom på golvet, övertrött och ja det säger sig självt).
  • Choklad-skrattet. ( En present som tove skulle ge bort, låg i hennes säng, jag satte mig på det, det sa knak, och chokladen var inte hel längre).
  • Pappas-skratt ( Pappa har sagt en massa kul saker, om mina grannar, när han var liten, och ja vi har helt enkelt skrattat hela tiden)
  • Barn i hiss-skratt. ( ett litet barn som skrämde oss i hissen, vi såg han inte, var extremt kul. )
  • Dator-skrattet ( jag river och sliter i min väska, försöker få upp min medecin som jag ska ta. Mår illa och har ont i magen. Tove säger: bra att du har sönder min dator. Jag: Men jag har ont i magen. hihi, låter inte kul, men det var det ) Man kan alltså skylla på vad som helst, nästan gång skulle Tove säga att hon har ont i örat eller något .

eller hur Tove?


För er som inte förstår vad det var som var kul, ni får helt enkelt ta tag i min när ni ser mig, och fråga vad jag menar. Jag berättar :)


Nu ska jag sova.


<3

 
 
dalal

dalal

17 februari 2008 11:55

men åh, va kul att du har haft det bra pillan :D

http://www.dalalsindy.bloggagratis.se

 
Ingen bild

pernilla

17 februari 2008 12:15

Mmmmh, det har jag :D men kuligare blir det i morgon i skolan ! See ya :)

 
Ingen bild

Bästaste Tove

17 februari 2008 18:32

hahaha, jaaa.. Shiiit vilka underbara skratt:D Jag grät så tåranrna sprutade och fick träningverk i magen.:D Skoj va det :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16 17
18
19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<<
Februari 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS


Skapa flashcards