Direktlänk till inlägg 25 februari 2008

Snälla sluta.

Av Pernilla Salo - 25 februari 2008 09:07

"Ibland måste man bryta mor regler, för att sätta saker och ting till rätta igen"


Det är för tidigt för mig att vara uppe, men jag vill ändå inte somna om. Rädd för att det aldrig ska bli detsamma när jag vaknar upp igen. Idag mår jag inte bra. Verkligen inte bra. Så mycket som går runt i min hjärna att jag knappt vet vad jag heter längre. En massa skit jag har fått tagit på sistone. Ett beslut jag väntar på. Eller två? Iallafall, jag har inte kunnat sova mycket i natt. Och när jag vaknade var min stackars kudde blöt, blöt av mina tårar. Något hemskt borde hänt i min dröm, och du skulle gärna vilja vet vad va? Det skulle inte jag.


Det räcker med problem nu!


För bara några veckor sen mådde jag hur bra som helst. Har aldrig mått så bra i hela mitt liv som jag gjorde då. Det var nog mycket pga av en person. Som inte funnits i mitt liv innan, men klev in och gjorde mig till någon jag länge velat bli. Jag var fulländad. Jag var nöjd. Och även om inte solen sken, så fann jag ljuset i honom. Det ljuset som gjorde att jag ville gå vidare. Med honom.


Jag kan längta tillbaka till den tiden ibland. Men jag är ändå ingen som vill få det gjorda ogjort eller gå tillbaka och leva perfekt. Det vill jag inte. Jag är ingen sån person. Om jag stöter på problem, ger jag kattsingen i att jag ska klara mig igenom dom. Och när jag gjort det, det är då jag mår så mycket bättre. Bara tanken av att jag just klarat mig igenom en sak jag trodde var omöjlig. Det kanske låter hemskt. Men tänk om man kunde göra dom saker man ångrat ogjorda ? Då skulle alla i samhället vara perfekta. Ingen skulle någonsin ha problem. Vad hemskt.


Fast nu börjar det bli lite väl mycket för mig, alla problem, alla tankar, allt kommer på en och samma gång. Och det jag gjort ångrar jag inte. Men bara trött på att behöva komma i kläm för era handlingar. Ni säger att den ene bara tänker på sig själv, och tvärtom. Men hallå, det är ju ingen av er som tänker på mig? Förstår ni inte.


Allt det goda i livet har vänt sig emot mig. Jag undrar bara, när ska ni förstå? När ska ni tänka er in i min situation? När får jag det liv jag vill ha?

Kanske om ett år, kanske om en vecka, kanske aldrig.


Det är det ingen som vet, inte ens du!


<3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se