Direktlänk till inlägg 26 februari 2008

Regn

Av Pernilla Salo - 26 februari 2008 11:38

"Tiden går så oändligt snabbt just nu. Tänk, nyss var det höst"


Idag känner jag mig på lite bättre humör, trots att regnet vräker och blöter ner mina stackars skor som jag glömt ute. Men, men sånt är livet !

Ny skor kan man alltid köpa.


Idag sov jag rätt länge faktiskt, ovanligt för att vara mig. Eller 10.30 kanske inte är länge för er. Men för mig är det nästan rekord ! Mysigt var det iallafall. Men alltid när jag vaknar så sent, känner jag mig på något sätt stressad, fast jag vet att jag har hela dagen framför mig.


Jo, regn var det. Regn är tråkigt. Fast ibland kan regn vara bra. Om man inte vill gå ut, eller om man vill göra något mysigt innomhus, då är det nästan bara skönt att regnet öser ner. För då har man en anledning att stanna innomhus och bara göra saker man tycker om att göra. För tänk om det hade varit strålande solsken, och jag var tvungena att sitta inne om plugga. Det hade gjort ont i mig. Verkligen ont. Men som tur är, så regnar det ! 


Har precis kollat på ett avsnitt av Baywatch, och jag har faktiskt glömt bort hur bra det var. Iallafall det här avsnittet, som handlade om en flicka som drunknat. Fast sen visade det sig att hon inte hade drunknat, hon hade simmat i land, tagit bussen hem. Och där satt hon sen när stackars familjen kom hem. Lite komiskt också!


Nu hade jag tänkt göra mig i ordning, eller på något sätt komma igång iallafall. Man har inte all tid i världen, så man får se till att den kommer till nytta.


Hade också tänkt baka muffins, om jag orkar. Det är gott, och känns lite sådär extra kul att göra, när det ?? Ja, när det regnar!


Ha en blöt dag !


<3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se