Direktlänk till inlägg 27 februari 2008

Sjuk.

Av Pernilla Salo - 27 februari 2008 18:18

"Jag använder han som knark, förlåt mamma. Men jag är beroende av honom"


Nu, precis nu har jag gått och blivit sjuk. Feber har jag fått och jag hatar det. Jag orkar egentligen inte skriva, men vill ju uppdatera er som läser. Jag har märkt att fler än jag trott faktiskt läser. Även om inte många kommenterar så gör det inget. Bara jag vet att folk tar emot mitt budskap, då är jag glad. Verkligen jätte kul, det är det jag får drivkraften ifrån att skriva mer. Och jag tror jag utvecklas mycket också, för varje dag som går. Jag tänker andra banor, jag skriver på andra sätt. Riktigt skönt, att få skriva av sina känslor också. Som enligt mig är en av dom viktigaste sakerna i livet. Man måste få utlopp för sina känslor. Man måste ha människor som kan lyssnar. Det är viktigt.


Jag har underbara vänner, men det säger ju alla: " Åh, ni är bäst", "jag älskar er", "ni är underbast" "jag har dom bästa vännern som finns"

Så när jag säger att dom är underbara så kanske ni tänker: yeaah right så säger hon för att göra dom glada, för att skryta om sitt liv. Men det gör jag verkligen inte. Jag har många vänner jag vet skulle göra allt för mig. Det är en speciell känsla att aldrig behöva känna sig ensam, i vilken som helst situation man än hamnar i. Att alltid ha tillgång till folk. Jag har vänner som lyssnar, verkligen lyssnar på vad jag säger. Vänner är en viktig tillgång och jag är otroligt lycklig för varenda en. Alla är olika till sättet, ingen är densamma som någon annan. Men alla är bra, alla är bäst.


Jaja, nu börjar ni tröttna. Så jag får väl ge mig då. Fast egentligen skulle jag kunna fortsätta en bra stund till.


Nu ska jag fortsätta att vara sjuk, ser ett knepigt program om en hund som gråter. Det är inte alls bra, men vad gör det om jag ändå är sjuk.


Ha en bra fortsättning på sportlovet :)


<3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16 17
18
19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<<
Februari 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se