Alla inlägg under februari 2008

?

Av Pernilla Salo - 24 februari 2008 12:18

Jag har väntat och väntat, men står fortfarande kvar på ruta 1. Förstår du att du håller på och rinna ut ur mitt liv? 


Skärp dig pappa.

ANNONS
Av Pernilla Salo - 23 februari 2008 13:23

Jag gillar när solen skiner. Jag blir glad då, och jag mår bra av det.

Sen längtar jag ännu mer till sommaren bara, men den är ju på väg iallafall, så jag är glad.


Igår beklagade jag mig bara, och var på dåligt humör. Men i dag mår jag bra, och en stor del har nog solen. När dagen är ljus är jag också det.


Och medicinen har nog börjat verka lite nu, så jag har inte lika ont idag.


Ha en bra dag ute i solen !


<3

ANNONS
Av Pernilla Salo - 22 februari 2008 19:28

Idag ska jag bara beklaga, så ni som inte vill läsa om det, kan göra ngt annat. Er som förtsätter att läsa kan ju alltid tycka lite synd om mig :P


Ja, som ni vet sa jag i en tidigare blogg att jag hade urinvägsinfektion. Och åt medicin för det. Jag åt i 5 dagar, 3 piller per dag jag var tvungen att hatiskt svälja ner ( jag tycker inte om att svälja tabletter). Sen trodde jag allt var bra. Men efter någon dag märkte jag att det inte alls hade blivit bra? Jag var fortfarande lika kissnödig. Och ingenting kom det!


Så jag lämnade in ett nytt urinprov och fick svaret att jag fortfarande hade urinvägsinfektion. Typiskt. Jaja, fick hämta nya piller. Ytterligare 15 piller att svälja, fast dom här var runda. Och fräter i munnen sa hon, så jag måste svälja dom direkt. Ännu jobbigare kommer det bli. Gillar inte det här.


Så nu ska jag dricka en massa vatten! Gärna citronvatten också. Jaja.


Skulle egentligen vart med Tove, Annie, Johan, Nikko, Mårten idag. Men så blev det inte. Jag kan typ inte röra mig, eller jo det kan jag. Men när jag ställer mig upp blir jag extremt kissnödig direkt. Och när jag sätter mig på toa? Nej, ingenting.


Så nu är jag sur.


Ska nog sätta på en bra film, krypa ner i soffan med mitt täcke och poppa en skål med popcorn och bara tycka synd om mig själv.


Nej, nu får det vara nog med klagandet, hoppas iallafall DU har det bättre :) 


Ha en fin kväll !


Det ska jag ha, jag och min toa.


<3

Av Pernilla Salo - 21 februari 2008 17:22

I don't know how to make lots of money.

I don't know all the right things to do.

I don't know how to fight, but I'll draw blood tonight,

If somebody tries hurting you.


I can't buy you nice things, like big diamond rings

I can't give you the house you've been dreaming

But if I could I would build it alone.

I'd be out there all day, just hammering away,

Make us a place of our own.


I will write you a song.

That's how you'll know that my love is still strong.

I will write you a song.

And you'll know from this song that I just can't go on without you.jag har tagit dom finaste meningar i en låttext och satt ihop dom. Så det är inte jag som har skrivit det själv. Men jag gillar låten, och jag älskar texten. Nej, nu fryser jag. Ska lägga mig i badet. 


<3 

Av Pernilla Salo - 21 februari 2008 09:39

Åter en härlig morgon. Tyvärr har jag inte vädret med mig, men ändå. Man får helt enkelt göra dagen bra utan det. Känner mig frisk och kry och har hela dagen framför mig, härligt.


Kort dag i skolan idag också. Ska bara lämna in ett AL arbetet som jag gjorde klart igår. Sen har vi historia, där ska jag vara duktig och råplugga faktiskt!


Känner att jag sett saker mer positivt på sista tiden. Men antar att det bara är bra, för jag mår ju mkt bättre. Igår kväll hade jag ett seriöst snack med min pappa. Han var lite deppig, så jag berättade för honom varför jag älskar honom, varför folk ser upp till honom, varför han ska se saker positivt och lägga dom negativa sakerna längs bak i huvudet, varför han inte ska tänka för mkt på det som hänt utan frammåt. Han har ju livet framför sig. Och sanna mig ord, han grät. Pappsingen. Jag har aldrig sett honom göra det förut. Jag vet inte om era pappor gråter? Men ni som känner min pappa vet hur han är som person, och skulle ni någonsin anat att han skulle börjat gråta? Jag tycker det är underbart. Min pappa har tagit ett steg närmre mig känns det som, ett steg närmre civilisationen igen. Det har varit en jobbig tid, men hallå? Vi har klarat det tillsammans, och nu, nu börjat det för en gång skull se lite bättre ut. Ska fortsätta och peppa honom, det är verkligen nu jag har förstått hur mycket det betyder och hur viktigt det är.


Pappa, jag älskar dig.


.

Av Pernilla Salo - 20 februari 2008 20:09

Han slogs emot drakar i kärlekens namn.

Av Pernilla Salo - 20 februari 2008 08:46

Nu ska jag snart åka till skolan. Tidigare än vanligt :O jag börjar egentligen halv elva, men ska åka ner vid halv tio och redigera det sista på filmen, innan det är dags för filmuppvisning. Det har nog tagit lite längre tid än vad vi trodde. Men bra blir det iallafall :)


Sen har jag matteprov, nej just det vi har ju inte prov på våran skolan, så vi kallar det eximinationsuppgift. Det är ungefär samma procedur som prov , bara det att vi får ha med oss böckerna. Önska mig lycka till, lär behöva det!


Borde städa någon dag också, men man kan inte hinna med allt, men hinner inte. Så det får vänta lite, som allt annat.


Nu ska jag borsta mina tänder och sticka iväg till skolan, wiiie :D


<3

Av Pernilla Salo - 19 februari 2008 18:54

Inuti snökupan på pappas skrivbord fanns det en pingvin med rödvitrandig halsduk. När jag var liten brukade pappa lyfta upp mig i sitt knä och sträcka ut handen efter kupan. Sedan höll han den upp och ner och lät all snö samlas i taket innan han med en snabb rörelse vände på den igen. Så satt vi båda och tittade på snön som sakta föll över pingvinen. Jag tänkte på att pingvinen var ensam där inne, och därför tyckte jag synd om honom.När jag talade om det för pappa sa han: Du behöver inte tycka synd om honom. Han har det bra. Han är instängd i en perfekt värld.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16 17
18
19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<<
Februari 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se