Alla inlägg under februari 2008

Av Pernilla Salo - 19 februari 2008 17:53

Nu är det dags för mig igen. Det har hänt så mycket jag vill berätta, men kommer jag ihåg allt när jag väl ska börja skriva? Ehm, NEJ !


Så det får bli lite flummigt idag.


Dagen har väl varit okej, lite stressig, men vad förväntar man sig dagarna innan sportlovet. Det är något i varje ämne som ska vara inlämnat innan. Så det är bara att jobba på och hoppas på det bästa. Allt kan man faktiskt inte hinna med ! Vi redigerade vår film i dag också, spökfilm, eller ska jag kalla det en skräckfilm, jaja så läskig är den väl kanske inte. Men vi har haft extremt kul när vi gjort den, så det spelar ingen roll. Tycker ändå vi fått till den rätt så bra. Någon som vill se ? bara att hojta till :)


Sen har jag precis fått reda på att min bror ska gifta sig :D jättekul! var på tiden tycker jag. Eller min bror, ja, jag säger bror, fast egentligen är den min halvbror. Men vi har ändå samma blod. Så bröllop blir i Augusti !


En annan höjdpunkt på väg är att jag ska klippa mig. Weey. På tiden, ärligt ! Mitt hår är så slitet. Går inte att göra något åt det, och baah, jag blir så arg. Nu återstår det bara ett problem. Nej, inte tid, för det har jag. Och nej, inte frisören, för henne litar jag på.

JAG VET INTE HUR JAG SKA KLIPPA MIG ?!

Och tro inte ja är fåfäng, för det är jag inte, eller inte så mycket iallafall. Men håret betyder mycket för mig. Det är det som gör mig till Pernilla. Det jag bryr mig mest om på hela min kropp. Måste bli bra. Jag skulle ju kunna klippa topparna bara, men det känns så tråkigt. Jag vill ha en frisyr liksom. Sen vet jag inte om jag vågar klippa kort heller ! Skulle säkert ångra mig ? Och vad händer då, jag vill inte ha hårförlängning ? Jag måste tänka igenom det här nu. Har som sagt till på Fredag att tänka ut. Marina har lovat följa med och hålla mig i handen också. Tack :)


OM någon har ett förslag, säg gärna !


Ska ha matte eximinationsuppgift i morgon. Sen har jag arbetssätt och lärande individuell uppgift som ska vara klar till på torsdag. Ett historia arbete som jag inte börjat på tills på fredag. En powerpoint uppgift på 5-10 min, och 4 bladigt arbete tills fredag det med. Så jag behöver ligga i nu. Problemet är att all min ork sugits ur min kropp. Ett bättre uttryck för det kanske är: "Jag behöver lov".

Men vem behöver inte det ? 


Har precis varit iväg och solat, nu sitter jag och äter. Jätte hungrig. Har ätit dåligt på sista tiden, ajabaja. Men ska ta tag i det nu!


Älskling har kommit hem från Polen nu också, mycket trevligt. Jag har saknat honom, nej just det, man skulle inte säga sakna enligt Kenny, längta var bättre. Så jag har längtat efter honom! Va hos honom igår, nu är jag glad igen :D


<3

ANNONS
Av Pernilla Salo - 17 februari 2008 15:59

Plugg, plugg, plugg och åter plugg.

Ni vet nog vart jag vill komma. Det är mycket just nu, och jag stressar nog upp mig i onödan. Men ändå, massa arbeten som ska vara klara i veckan, och det känns inte som om jag har någon tid över? Ingen tid alls.


Alltid en massa andra saker som ska göras, som måste göras innan man ska plugga. Det där ordet på 6 bokstäver prioriteras inte först ! det skrämmer mig.


Idag fick jag ett sammanbrott, eller nej, men ändå. Jag hade så mycket att göra, så jag visste inte vart jag skulle börja.

Det var inte såhär jag föreställde mig att komma hem?


Där borta, på båten var det inga bekymmer alls. Då levde man i nuet. Det vill jag göra igen. Vart tog känslan vägen som jag hade innan ?


NEJ! Nu får jag ta och rycka upp mig. Det är väl antagligen bara en sån här dag, då allt verkligen ska vara fel. En ny dag i morgon med nya roliga saker, och ehm, jaa, du vet, det där....PLUGG !


Sofia hjälpte mig iallafall att komma på benen förut, kändes mycket bättre efter att jag pratat med henne i telefonen. Hon tror på mig, och det känns bra ! Nu vet jag, det är den, just den känslan jag ska ta fram.

Jag tar nog och gör det nu. Ha det skönt  :)


<3

ANNONS
Av Pernilla Salo - 16 februari 2008 02:18

Så sitter man åter vid datorn igen, känns gött. Har faktiskt saknat den. Kom precis hem från Johan, tänk att det ska behöva ta en timme och tio minuter för att ta sig hem! Åkte buss, och det är ju egentligen en evighet man spenderar på rullande avlånga fordon. Helt sjukt. Går ju snabbare att åka till min mormor o morfar i degerfors!


jaja, nu har jag kommit hem, jätteglad! Haha


Det har varit en mycket rolig helg, med allt vad det innebär. Åkte i torsdags och så nu är man redan hemma. Det har gått fort, vi tar det från början.


Torsdag: Bussresa, avgång från stockholm, båten gick vid fyra eller fem, vi åt buffe, snacka om ont i magen. Det gungade, jag mådde lite illa. Som vanligt. Vi sprang runt, utforskade båten, och somnade sött i våra sängar. Dom var ovanligt sköna, och jag har inte sovit så bra som jag gjorde på länge. La oss rätt tidigt och det behövdes faktiskt.


Fredag:  Vi vaknade tidigt, skippade frukosten, gick av i Helsingfors, träffade några från Finland(mamma o pappas kompisar), åkte med dom, besökte lite ställen, fikade ett antal gånger, shoppade lite i all hast, köpte(fick) en ny plattång, jätteglad , den är rosa och fin och jättebra, bara för att skryta lite sådär, sen åkte vi tillbaka till båten, åt mat, var jätte hungrig, gick runt i båten, spelade lite spel, var "nästan" på dansgolvet, gick och la oss.


Lördag: vaknade, snabbt av båten, bussresa hem, och nu sitter man här.


En massa skratt har det blivit också, men det är bara kul :D Man blir glad av det. Här är några av dem:


  • Tampong-skrattet. ( läste att man kunde få en dödlig sjukdom av tampongerna, tappade dom på golvet, övertrött och ja det säger sig självt).
  • Choklad-skrattet. ( En present som tove skulle ge bort, låg i hennes säng, jag satte mig på det, det sa knak, och chokladen var inte hel längre).
  • Pappas-skratt ( Pappa har sagt en massa kul saker, om mina grannar, när han var liten, och ja vi har helt enkelt skrattat hela tiden)
  • Barn i hiss-skratt. ( ett litet barn som skrämde oss i hissen, vi såg han inte, var extremt kul. )
  • Dator-skrattet ( jag river och sliter i min väska, försöker få upp min medecin som jag ska ta. Mår illa och har ont i magen. Tove säger: bra att du har sönder min dator. Jag: Men jag har ont i magen. hihi, låter inte kul, men det var det ) Man kan alltså skylla på vad som helst, nästan gång skulle Tove säga att hon har ont i örat eller något .

eller hur Tove?


För er som inte förstår vad det var som var kul, ni får helt enkelt ta tag i min när ni ser mig, och fråga vad jag menar. Jag berättar :)


Nu ska jag sova.


<3

Av Pernilla Salo - 14 februari 2008 00:28

Precis kommit upp från badet, precis packat resväskan i all hast, precis ätit en körsbärstomat, eller om det var två? precis lagt in bilder på datorn, precis pratat med tove i tel. Jadu, jag känner mig en aning stressad. Men det ska jag inte göra, har all tid i världen. det gör väl inget om jag inte sover i natt? Får ju göra det i morgon natt istället ! sen ska ja ju inte till skolan i morrn heller, så ett ännu bättre själ till att inte behöva sova riktigt än.


Vill berätta för er om mig kväll istället:


Jag åkte till stan vid 6 snåret, mötte marina en snabbis i "mitt i city", vi snodde ett varsitt hjärta, som hänger lite här och där. Vi vågade!


Sen gick jag till Kim, och han fick såklart mitt hjärta. Då, precis då, en överraskning jag inte var med på. Stod han där så söt som han är, med rosor i handen och en massa godishjärtan, så ler han sådär fint som bara han kan. Jag trivdes, jag gillade känslan, jag gillade allt. Och jag älskar honom. Så otroligt gulligt, och nu tänker ni säkert, men hallå? det är inte alla-hjärtans-dag förens i morgon ? Men jag åker ju bort, och vi hinner inte ses. Då blev nästan allt ännu gulligare, att han lagt ner sig för min skull i förväg. Jag är så glad. Och så fick jag såklart ett jättegulligt kort, med en massa ord som betyder :) Jag är kär i alla-hjärtans-dag, iallafall när man får en sån här uppvaktning, jag är kär i pojken som gjort min "alla-hjärtans-dag i förskott" till något bra. Till något man aldrig glömmer. Det är det här, dom speciella minnena som kommer finnas kvar, och hallå, det är bara början. Kommer säkert finnas gott om sådana ögonblick i framtiden :)


Nu ska jag sätta mobilen på laddning, batterier till kameran på laddning, och mig själv på laddning inför i morgon.


Ha det bra nu, så hörs vi, det vet jag ! Ingen Titanic för mig inte. Det skulle nog inte mina nerver klara av, inte simmningen heller för den delen.


Ärligt, ngn som har tips på hur man simmar, utan att sjunka ?


Jaja.


Förresten Krook säger "Hej"

och har förresten lärt mig att "förresten" stavas just så, och inte förrästen. Men ja tyckte det såg bra ut. Tack krook !


<3

Av Pernilla Salo - 13 februari 2008 09:36

Underbara morgon, varför hälsar du inte på oftare ?


Solen skiner genom mitt fönster, in i mitt rum. Där jag sitter mätt och belåten, efter en omgång scramble eggs, lyssnar på mig favorit musik. Och mår bara bra !


Det är onsdag idag, för er som inte har så stor koll på dagarna. Onsdag betyder lugn morgon. Jag har sovmorgon, och det gillar jag. Inte på det sättet många andra gillar det. Vi kan säga så här: Totte börjar skolan nio alla dagar utom på onsdagar, när han väl har sovmorgon vill han gärna gå upp så sent som möjligt, han vill SOVA ! Gärna lite längre än vad man får och har tid med. Ja, känner ni igen er ?


Jag däremot, går upp lika tidigt som vanligt, nästan. Eller inte går upp på det sättet, jag vaknar nästan alltid samma tid, och stiger upp då. Känslan av att man inte behöver stressa, känslan av att man har all tid i världen. All tid för sig själv. Den känslan är underbar och jag gillar den :)


Just nu sitter jag med den känslan. Jag sitter bara och ler, kan inte göra annat.


Sista dagen i skolan idag också för den här veckan, åker ju till Stockholm tidigt i morgon. Lite synd, eftersom jag trivs så i skolan. Men men, skönt och få komma iväg också!


Nej, nu ska jag njuta i ytterligare 20 min, innan jag behöver gå till bussen.

Prova gärna ngn gång. Ni ångrar er inte.


<3Av Pernilla Salo - 12 februari 2008 17:06

Nu sitter jag här, åter igen.


Kom nyss hem från vårdcentralen, har suttit där och ugglat i  en timme. Ursch vad jag är trött på sjukhus, och allt som har med sega tanter i vita skjortor att göra. Man får ingen hjälp, och när man väl får det så tar det ca: 5 min. Onödigt. Sen får man vänta i ytterligare massa minuter, för att få fram provsvar eller något recept som en läkare ska skriva ut. Jag blir så trött. Jag var förästen hos distriktsläkaren idag, och jag förstod inte vad hon menade, så jag frågade vad det var, vad jag skulle göra? Då sa hon att det inte spelar någon roll, att jag skulle skita i det ! Men hallå ?  Är det inte jag som är passienten, borde det inte vara JAG som ska förstå? Sen fick jag dessutom reda på att jag suttit där i onödan också. Tack liksom, så nu är jag fortfarande på dåligt humör.

Tänk, vad en sån bra dag, plötsligt kan vända till något dåligt!


Jaja, om den kan vända från bra till dåligt, borde det kunna vända tillbaka? Eller tror ni inte det ?

Ska försöka iallafall.


Har precis ätit en kexchoklad nu. Magen har liksom börjat prata med mig nu, och den ber så snällt efter mat. Så en kexchoklad fick det bli, ska snart iväg till bussen, träffa Tove. Vi ska äta mat på stan, och mysa bara vi. Sen ska vi i och för sig till arenan, det där stället vid biblioteket ( iallafall så alla mina vänner beskrivit det ). Jag vet egentligen inte vart där är, men det spörs. Mobilen finns ju till hjälp! Vi ska dit, kolla på en film, det är premiär på den idag. vet inte vad den heter, men en vän till mig är med i den ! så blev lite tvingad, nej då, jag blir aldrig tvingad. Men kan vara kul :)


Nu sticker ja, - btw, jag hade urinvägsinfektion.


<3

Av Pernilla Salo - 11 februari 2008 17:56

Så har man fixat sig en blogg också. Mycket intressant har det varit. Gjorde en blogg på blogspot.com först, men tyckte inte det blev riktigt bra så valde bloggagratis.se, mer i min stil :) lätt och smidigt !


Jag vet inte om jag kommer uppdatera så ofta, det kan bara tiden visa. Men jag ska försöka. Och eftersom jag gillar att dela med mig av det goda, mitt liv alltså, så tycker jag det här var en bra idé. Det spelar egentligen ingen roll om det bara är några få som läser, jag bloggar för att skriva av mig. Och jag tror på något sätt, att om man bloggar så blir man bättre på att skriva. Och det kanske va därför jag gjorde bloggen. Jag vill hela tiden bli bättre !


Livet annars då ? Jo, det kan väl inte bli så mycket bättre just för tillfället. Skolan går som bara den, och snart är vi redan framme vid sommarlovet :O hjälp. Trivs som bara den, och det är nu, precis nu man känner att man har gjort rätt val. Rätt skola menar jag då! Har nog aldrig mått så här bra, och skolan har faktiskt en betydande roll. Så har man skaffat pojkvän också, eller skaffat och skaffat, han hittade mig rättare sagt. Något jag är hemskt glad för. Han är så underbar, och jag älskar det sättet han gör mig till, om ni förstår. Jag är lycklig :)


Ska förresten på kryssning tors-lör, bara till Helsingfors då, men ändå. Skönt att få komma iväg lite ! Familjen + Tove, kommer bli härligt :)


Nej, nu hade jag tänkt plugga men hamnade här. Jaja, tid har jag. Nu ska jag dock ta mig en macka och bara njuta av livet. Gör det du med !


<3

Tidigare månad - Senare månad

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16 17
18
19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<<
Februari 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se