Direktlänk till inlägg 3 mars 2008

Rubrik saknas

Av Pernilla Salo - 3 mars 2008 09:40

Nu har jag en stund över. Morgonen har börjat bra, som vanligt. Jag är nog det mest sällsynta arten av alla morgonmänniskor. Idag vaknade jag innan väckarklockan fast det visste jag att jag skulle göra redan kvällen innan.

Klockan stod nämlingen på halv tolv när jag gick och la mig, och som jag alltid gör innan jag somnar är att räkna ut hur många timmar jag får sova under natten. I det här fallat, hela 9 ½ timmen. Kan inte ens minnas sista gången jag sov så mycket. Så allt som allt sov jag iallafall 8 timmar, och jag har inte varit så här utvilad på länge. Jag är nog en person som inte behöver så mycket sömn. Men jag ser det som positivt, då jag tycker jag sover bort för mycket tid av mitt liv. Men det kan disskuteras. Och det orkar jag inte nu.


För snart ska jag till skolan och jag är glad. Har saknat det lite faktiskt. Det ska bli skönt och komma tillbaka till verkligheten igen efter drygt en veckan slapphet. Idag blir det dock en lång dag. Eftersom jag går till fyra, sen måste jag ta bussen till jobbet efter det. Måste hinna köpa någon mat innan. Så kommer jag hem ungefär 22.00 ikväll. Men jag är glad ändå. För glad, nej ovanligt glad. Jag är sådär sprudlande glad. Sådär, ja ni vet? Jaja, jag är glad. Och det är skönt. Som Dalal sa till mig igår, "Fy fan, alla behöver en vän som du Pillan". Och det är det jag lever för. Glada människor är bra människor. Så gå ut och sprid glädje. Det ska iallafall jag göra nu.


<3

 
ANNONS
 
Ingen bild

marina

4 mars 2008 05:37

Bra att du är glad, det ska man :)
Och alla behöver en vän som dig, det hade Dalalu rätt i!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se