Direktlänk till inlägg 13 mars 2008

Fobi

Av Pernilla Salo - 13 mars 2008 07:29

Igår pratade jag, sofia, dalal och anton om spindlar och andra icke trevliga varelser. Hur många man egentligen sväljer per år, hur dom kan krypa in i örat och så. Hur som helst, äckligt.


Så igår när jag skulle somna, tror du inte att det kommer framkrypande en spindel vid min säng, på golvet. Jag får panik, och tar förlängningssladdesuttaget ( långt ord)  och dödar den. Och spindeln var inte liten heller. Ursch ! Och förlåt för att det regnar idag, kan nog vara mitt fel.


Sen vågade inte jag sova i mitt rumt pga det. Så jag skakade mitt täcke och min kudde så att jag kunde vara säker på att det inte fanns ngn spindel där i. Sen gick jag och la mig i soffan helt enkelt. Men, dom är ju så äckliga!


Så nu idag, går jag och tittar runt överallt, på golven. Jag går på helspänd. Vill bara till skolan, där finns det inga spindlar. Inte som jag sett iallafall.


Så storstädning blir det idag!


Ha en bra dag och glöm inte att skratta.


<3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se