Direktlänk till inlägg 15 mars 2008

Tidigt

Av Pernilla Salo - 15 mars 2008 07:16

Nu äre morgon igen, för tidigt.


Kollade på Pearl Harbor i går. Så grymt bra, och varför har jag inte sett den innan? Den var så otroligt fin i vissa scener och så fruktansvärt sorgligt. Jag var nästan knäckt efteråt. Jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Jag kunde inte le, och inte skratta. Och medans eftertexten rullade satt jag bara och tänkte, tusen olika tankar flög omkring i mtt huvud. Cirkulerade runt runt runt.


Kan ha varit en av dom bästa filmerna jag sett. Jag har iallafall hittat den bästa scenen genom tiderna. Det är när Ben Affleck som spelar Rafe i filmen ligger med sin bästa kompis i armarna som spelas av Josh Hartnett (Danny i filmen). Danny har blivit skjuten av dom japanska soldaterna i bröstet. Rafe ber och försöker övertyga Danny att vara stark, att hålla sig vid liv.


Rafe: Danny, you can't die. You can't die. You know why? Cause you're gonna be a father. You're gonna be a daddy. I wasn't supposed to tell you. You're gonna be a father.
Danny: No, you are.


Så otroligt bra, så det finns inte.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se