Direktlänk till inlägg 18 mars 2008

Kväll/natt

Av Pernilla Salo - 18 mars 2008 23:32

Just kommit hem, jag och Tove var hos Kenny. Haha, korv och pommes med sur ketchup var ingen hitt va?


Sitter och dricker hellefors?! (kan det vara så) iallafall, deras björnbärsdryck. OCh jag kan inte bestämma mig om den smakar bra eller dåligt. Den är så stark på något sätt, men jaja. Inte det som är så viktigt just nu!


Det viktiga är, att jag har lov i morgon. Jag går till klockan tolv kanske, och hoppas hoppas påskbuffén är god! Ah.


Fast vill jag ha lov? Njae, alltså jag vet inte. Jag trivs så bra i skolan just nu, så vette kattsingen. Lov är alltid kul, men just nu? Jag skulle gärna ha flyttat på det om jag kunnat.


Vad ska jag göra på påsklovet då?

- Hum, jag vet inte. Ska jobba på fredag, tjäna en massa pengar.

- Sen resten av veckan tar jag nog som den kommer. Härligt det med, att slippa bestämma sin vardag. Bara leva.


Nu orkar jag inte sörpla i mig mer björnbärsdryck. Tänkte borsta tänderna!


Sov gott på er.


<3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se