Direktlänk till inlägg 27 mars 2008

Trött

Av Pernilla Salo - 27 mars 2008 10:04

Trött är bara förnamnet på vad jag är just nu.

Klockan stod på nio.

Jag gick upp.

Ögondroppar i.

Kläder på.

Mot solariumet.

Hem, duscha, göra sig i ordning.

Lite frukost om man har tur.


Och klockan är bara tio.


Idag  blir annars en rolig dag.

Ska åka in till stan, träffa Marina och Uno ( en ssu kille från Sunne?!, tror ja)

Sen blir det myskväll/filmkväll i UNF lokalen.

Jag och Marina ska köpa massa godis också, fast jag ska vara duktig och inte äta någonting.


Kände mig duktig igår också, när jag fick godis i mitt city om man handlat för mer än 100kr. Jag gav det till mina godissugna kompisar Tove och Cicci istället. Jag är stolt. Heja mig!


Och jag vet att det ligger en marabou chokladkaka i skåpet, över mikron.

Men nej, rör inte. Tänk inte ens tanken.

Mina vänner, jag ska se hur länge jag klarar mig utan godis !

Bara en kul grej.


Ha en bra dag, hoppas solen är med oss hela dagen också!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se