Direktlänk till inlägg 28 mars 2008

Drömmar

Av Pernilla Salo - 28 mars 2008 11:22

I natt drömmde jag en av dom hemskaste drömmar jag någonsin drömt.

Jag kollade på en skräckfilm igår, med massa dockor som levde och äckliga clowner. Men det var inte därför.


Utan drömmen handlade om min familj. Jag, mamma, pappa och Sandra.

Vi var fast i ett hus tillsammans. Det enda som fanns var en hiss.

Jag ville kolla om det gick åka ner med hissen, men ingen annan vågade i min familj. Alla var rädda. Så jag frågade mamma om hon kunde följa med.

Min mamma sa okej, fast hon tyckte att det säkert skulle finnas äckliga saker på dom andra våningarna. Så hon band någonting för mina ögon, så att jag inte skulle kunna se.


Så stod jag i hissen, otroligt rädd. Allt var mörkt, och jag ropade på mamma, tre gånger, men inget svar. Jag fick panik, var hon inte i hissen?, hade någon tagit henne? Jag litade ju på henne, övergav hon mig. Jag tog av mig det jag hade för ögonen. Då såg jag samtidigt som jag åkte ner för hissen, ner till något hemskt. Stod mamma där uppe, kvar i rummet. Jag kunde se hennes elaka och nöjda flin. Samtidigt som jag slogs med tanken av att hon faktiskt hade lämnat mig, lämnat mig för att dö. För det som fanns där nere var inte trevligt mina vänner. Jag åkte ner, fick panik och hela hissen förvandlades till en trappa, en svängig trappa som det hela tiden försvann trappsteg ifrån. Jag sprang allt vad jag hade, jag vill inte åka ner. Jag ville upp till min familj. Så jag sprang, hoppade, och givetvis lyckades jag precis komma upp över kanten till rummet innan trappan gick sönder.


Jag förstod inte varför min mamma övergav mig? Jag litade på henne, och nu var jag knäckt. Jag satt i ett hörn resten av drömmen, ingen sa ett ord till mig. vad hade jag gjort. Vi blev räddade. Jag bestämde mig, nej, jag kan inte leva med den här familjen. Min syster försvann, hann inte se henne. Jag gick och gav pappa en sista kram, han hade ändå inte gjort så mycket. Jag tror inte han hade varit med på själva grejen. Men mamma, jag såg henne, hon såg mig. Vi tittade på varandra och inte ens då, sa hon förlåt. Hennes blick var ingen snäll blick. Den sa stick härifrån. Och det var det jag gjorde. Själv i hela världen utan familj vandrade Pernilla vidare. Och mamma låg tryggt den kvällen och sov, utan och bry sig ett minst dugg.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Anton

29 mars 2008 03:55

Chucky?

 
Ingen bild

pernilla

29 mars 2008 15:12

nej, det var inte den filmen, om du menade det :D haha, jag kommer inte ihåg vad det hette ^^

 
Ingen bild

eelon

30 mars 2008 22:07

Shit :O .. Undrar vad den kan betyda...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se