Direktlänk till inlägg 31 mars 2008

Lång måndag

Av Pernilla Salo - 31 mars 2008 22:37

Haft häcken full hela dagen, så har inte hunnit med att skriva alls.

Men man får hitta sina luckor, och vipps, jag hittade en just nu!


Idag har jag simmat,så kommer säkert vara stel som en vandrande pinne i morgon. För dom är väl stela? Har aldrig haft en tyvärr. Lite läskiga enligt mig. Men iallafall.


Simmningen gick bra, jag fick MVG på både 1000 m fritt, då man skulle simma under 25 min och på att trampa vatten i 12 min. Jag som alltid varit en dålig simmare, jag som alltid sjunker? Jag kan inte säga annat än att jag är nöjd. Därför jag var tvungen att skryta lite om det.


Har hela allmanackan full med saker den här veckan. Och jag kan bara säga en sak, jag tror ja gillar det. Det händer ju saker, och man känner sig lite viktig.

Nej, i morgon ska jag ta tag i samhällskunskapen.

Och på Onsdag ska jag och Dalal ha plugg-dag, det behövs, för oss båda. Heja oss!


Nu ska jag sova, och jag ska sova gott!


<3 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se