Alla inlägg under mars 2008

Av Pernilla Salo - 20 mars 2008 23:19

Så blir det en rysare att se fram emot på lördag.

Hjälp, vilken stämning. Och ja, jag är redan nervös.

Iiiiiie, det flyger runt flygmyror i magen.

Finns det flygmyror?

ANNONS
Av Pernilla Salo - 20 mars 2008 19:08

I väntan

I väntan på något gott

Då menar jag inte gott som i mat

utan gott, något som värmer mitt hjärta

I väntan på det

Så gör jag det enda rätta

jag väntar


ANNONS
Av Pernilla Salo - 19 mars 2008 18:36

Du gjorde min vinter till något bra, och jag är enormt tacksam för det.

Du gör även min vår till något bra också, fast inte på samma sätt.

Inte på samma sätt som då.

Men jag vet att vad som än händer, kommer du alltid finnas där.

Eller det är det jag vill tro i alla fall.

Men framtiden ger svaren.

Det här visade sig ändå vara det rätta, det enda rätta tror jag.

Och det var väl ändå bra att det blev som det blev, ändå.

Jag har bara en fråga kvar som jag glömt och fråga.

–  Är du lycklig nu? :)

För det hoppas jag verkligen.

Det förtjänar du.

Av Pernilla Salo - 19 mars 2008 14:12

Härlig dag, underbar dag kanske låter ännu bättre !

Ni gör mig alla så lycklig!


Sitter hemma hos Sofia nu, hon sitter bredvid mig och spelar gitarr och vi äter choklad med daimbitar i. Finns det något godare?

Vi har precis varit ute och tagit lite kort i det fina vår/vinter väder som tilldelats. Och jag har lov nu också. Bara pang, sådär!


Idag ska ingen/inget få ta min positiva energi ifrån mig. För hela dagen har jag kännt mig som en allt för stor tårta som bara inte är till för att ta slut. Mhhh.


I morgon, vad händer då? Jag vet inte, och jag gillar att inte veta. Allt känns så mycket mer spännande då också. Känner ni spänningen?


Vet ni vad jag fick reda på idag? Jo, att om man bestämmer sig på morgonen att idag ska bli en bra dag, och kommer till skolan med god energi och ett leende på läpparna, då muntarar man upp minst 2-3 personer i sin omgivning. Och vem vill inte det?


Om man däremot är uttråkad, och slö och sur, så gör man även 2-3 personer i sin omgivning uttråkade, slöa och sura. Så tänk på det! Bara ett tips.


Ha det fint


<3
Av Pernilla Salo - 18 mars 2008 23:32

Just kommit hem, jag och Tove var hos Kenny. Haha, korv och pommes med sur ketchup var ingen hitt va?


Sitter och dricker hellefors?! (kan det vara så) iallafall, deras björnbärsdryck. OCh jag kan inte bestämma mig om den smakar bra eller dåligt. Den är så stark på något sätt, men jaja. Inte det som är så viktigt just nu!


Det viktiga är, att jag har lov i morgon. Jag går till klockan tolv kanske, och hoppas hoppas påskbuffén är god! Ah.


Fast vill jag ha lov? Njae, alltså jag vet inte. Jag trivs så bra i skolan just nu, så vette kattsingen. Lov är alltid kul, men just nu? Jag skulle gärna ha flyttat på det om jag kunnat.


Vad ska jag göra på påsklovet då?

- Hum, jag vet inte. Ska jobba på fredag, tjäna en massa pengar.

- Sen resten av veckan tar jag nog som den kommer. Härligt det med, att slippa bestämma sin vardag. Bara leva.


Nu orkar jag inte sörpla i mig mer björnbärsdryck. Tänkte borsta tänderna!


Sov gott på er.


<3

Av Pernilla Salo - 17 mars 2008 16:40

Kom precis hem från skolan, har gått på övertid i ca: en timme. Men vi gjorde klart våran musikvideo. Så nu är PMS productions igång igen. Förra gången var det en spökfilm, nu en musikvideo på Linda Bengtzings gamla schlager dänga "Alla flickor".


Och så fort vi har lagt upp den på youtube ska jag länka er dit. För även om den inte är jätte bra redigerad och så pga av tidsbrist och andra skäl så tycker jag ändå den är värd att se. Vi hade iallafall enormt kul när vi spelade in och man får väl tacka alla statister, som gjorde ett bra jobb.


Först och främst Albin och Emil, som spelade pojkarna i videon, sen våran mentor Andreas som hade en liten liten liten del i det hela. Haha.


Vi funderar på om vi även ska lägga ut spökfilmen på youtube, men den är 15 min lång, så vi får nog dela upp den eller något.


Och ni kanske undrar varför vi heter PMS, men såklart har allt en förklaring. Pernilla + Marina + Sofia = PMS. Fyndigt ?! JA !


Nu ska jag ta det lugnt, varit en lång dag. Och har lite ont i huvudet. Men vad gör det när hela kroppen skriker ut glädje. Är så otroligt glad idag, så jag vet inte vad. Ska snart massera min mamma också, det är hon värd. Och vi kan säga, det ingår i hennes födelsedagspresent!


Ses, och kom ihåg och le. Om inte för dig själv, gör det för alla andra!

Ord

Av Pernilla Salo - 16 mars 2008 13:29

Idag har jag längtat, längtat efter det förflutna.

Längtat efter tryggheten, men det är väl ändå rätt okej.

Jag har insett fakta. Att ord inte håller. Ord håller inte i längden.

För vilka håller egentligen vad dom lovar?

Ord är bara ting man säger. Ibland kan man mena det man säger också.

Men ord är ändå bara ord. Dom försvinner lätt i mängden av andra ord.


Det här var ändå rätt. Det här var ändå bra.

Mår du bra ?

- Ja vet inte, eftersom kommunikation enligt dig handlar om tysthet.

Tysthet jag redan varit med om.

Då börjar man ju tänka om, är det värt det?


Tanke, försvinn!

Jag orkar den inte mera.


Ord är bara till för att sägas. Eller?


Det hade nog behövts ett kontrakt ändå.


Av Pernilla Salo - 15 mars 2008 07:16

Nu äre morgon igen, för tidigt.


Kollade på Pearl Harbor i går. Så grymt bra, och varför har jag inte sett den innan? Den var så otroligt fin i vissa scener och så fruktansvärt sorgligt. Jag var nästan knäckt efteråt. Jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Jag kunde inte le, och inte skratta. Och medans eftertexten rullade satt jag bara och tänkte, tusen olika tankar flög omkring i mtt huvud. Cirkulerade runt runt runt.


Kan ha varit en av dom bästa filmerna jag sett. Jag har iallafall hittat den bästa scenen genom tiderna. Det är när Ben Affleck som spelar Rafe i filmen ligger med sin bästa kompis i armarna som spelas av Josh Hartnett (Danny i filmen). Danny har blivit skjuten av dom japanska soldaterna i bröstet. Rafe ber och försöker övertyga Danny att vara stark, att hålla sig vid liv.


Rafe: Danny, you can't die. You can't die. You know why? Cause you're gonna be a father. You're gonna be a daddy. I wasn't supposed to tell you. You're gonna be a father.
Danny: No, you are.


Så otroligt bra, så det finns inte.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se