Alla inlägg under mars 2008

Av Pernilla Salo - 14 mars 2008 13:59

Sitter i skolan nu. Väntar på en föreläsning om någon som heter Peter Persson. Har precis varit på en om kronofogden, inte visste jag att tjejer var sämst på att betala tv-licens?!


Iallafall, lång dag idag. PMS productions är igång igen. Denna gång, lite mer humoristiskt. Då en dansande Marina hoppas runt och sjunger "Alla flickor" du vet Linde Bengtzings gamla slagerdänga. Kommer nog bli lite kul, eftersom den snygga killen som får alla på fall är våran mentor. Haha, var lite humoristiskt ! Men han var den enda som var ledig.


Ikväll ska jag till Kenny, och äta tacos. Eller vi ska laga tacos. Blir trevligt, och många skratt! Kenny tycker nämligen att alla ska le, så mycket man bara kan. Och visst det är en bra idé, så jag kör på den.


Ska dock hem först och träffa Tove. Jag behöver min laddare som ligger hemma hos henne. Och jag vill se henne också!


Nu ska jag dock fortsätta med skolan.


<3

ANNONS
Av Pernilla Salo - 13 mars 2008 22:28

Ja, har suttit och kollat på FBK matchen !  1-1 i matcher nu. Jättebra killar tycker jag. Kollade dessutom med Sofia, jätte trevligt. Längesen vi gjorde något utanför skolan. Men du har ju nästan aldrig tid, så kanske därför. Du har en massa annat, träningar och sånt som inte jag har nu, så rätt logiskt!


Men nu ska jag nog sova. Tänkte att jag bara ville säga godnatt och kommentera en sak Johan berättade för mig förut.

Att mina skratt antingen låter så här : " hahah, oj", eller som om jag sväljer mitt eget spott. Haha perfekt beskrivning.


Sov gott sömntutor :)


<3

ANNONS
Av Pernilla Salo - 13 mars 2008 07:29

Igår pratade jag, sofia, dalal och anton om spindlar och andra icke trevliga varelser. Hur många man egentligen sväljer per år, hur dom kan krypa in i örat och så. Hur som helst, äckligt.


Så igår när jag skulle somna, tror du inte att det kommer framkrypande en spindel vid min säng, på golvet. Jag får panik, och tar förlängningssladdesuttaget ( långt ord)  och dödar den. Och spindeln var inte liten heller. Ursch ! Och förlåt för att det regnar idag, kan nog vara mitt fel.


Sen vågade inte jag sova i mitt rumt pga det. Så jag skakade mitt täcke och min kudde så att jag kunde vara säker på att det inte fanns ngn spindel där i. Sen gick jag och la mig i soffan helt enkelt. Men, dom är ju så äckliga!


Så nu idag, går jag och tittar runt överallt, på golven. Jag går på helspänd. Vill bara till skolan, där finns det inga spindlar. Inte som jag sett iallafall.


Så storstädning blir det idag!


Ha en bra dag och glöm inte att skratta.


<3

Av Pernilla Salo - 12 mars 2008 15:20

Denna dag är tillängnad Tove Traneving.

Hon fyller sjutton år, och jag är stolt.

Stolt över våran vänskap, att den hållit så länge som den gjort och att den bara vuxit större och större.


Ska hem till henne snart, och fika och äta. Det ska bli trevligt!

Kommer nog lite folk också. Blir tacopaj och tårta! Mums !


Nu ska jag byta om, och göra mig Tove-redo.


Tack för att du finns.


<3

Av Pernilla Salo - 11 mars 2008 17:11

jag har gått vidare

och jag mår så bra

det är kanske synd att säga

men jag gör det ändå


jag har förstått varför nu

och

jag är lycklig igen


JAG ÄR LYCKLIG IGEN !

Av Pernilla Salo - 11 mars 2008 11:09

Idag blev jag jätteglad. Bara satt och skrattade och typ hoppade runt sen. För på morgonen fick jag reda på att vi typ inte ska jobba något fram till påsklovet. Jätte skönt.


I dag slutar jag efter lunch, för att svenska ska jag göra på bussen hem, och spanska har jag redan gjort. Sen i morgon slutar jag också tidigare för jag har ingen samhällskunskap. Så det blir lugnt!


Sen på torsag börjar våran temavecka och sträcker sig från torsdag till onsdag veckan därpå. Då ska jag bara fotografera, jag ska ha massage, jag ska ha karate och spela in en kortfilm eller något i den stilen. Jättekul. Sen på torsdag och fredag nästa vecka är vi lediga också. Så snart är det påsklov, och jag vill bara säga att jag älskar min skola! Puss på den.


Ni kan väl vara lite glada för mig skull iallafall.

Jag tänker ju på er !


<3

Av Pernilla Salo - 10 mars 2008 22:19

Jag sprang mot honom

Han sprang mot mig

Jag log

Han sprang

Jag sprang

Han log

Jag stannade

Han fortsatte springa..

Av Pernilla Salo - 10 mars 2008 12:42

Är i skolan nu. Blickar ut mot kasernhöjdens hus. Och bara funderar. Idag kommer nog bli en funderar dag. Ska jobba direkt efter skolan, så kommer inte hem förens 22.00


Sofia är sjuk idag också, så krya på dig vännen. Tänker på dig också! Hoppas vi ses i kväll sötis.


Sen får man tacka för plättarna igår Kenny. Dom var jätte goda! Mums, mums.


Nu har vi haft en dryg svenska lektion, och äcklig mat i skolan. Blir att äta mackor på jobbet. Prata med Angelica. Hon är trevlig hon! Lätt att prata med. Har och har haft lite samma problem som  jag. Och det är faktiskt skönt och prata med någon man inte vanligtvis pratar med. Någon som inte vet hela historien bakom Pernilla Salo.


Men nu ska vi ha engelska. Drygt det med. Sen äckligt jobbig gympalektion. Men, men.


Ha en trevlig dag.

Och förresten, vem är du ?


<3

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se