Alla inlägg under mars 2008

Av Pernilla Salo - 9 mars 2008 14:20

- Tycker du att jag är söt? frågar jag.

- Ganska söt, svarar du.

- Är jag sötast i världen? frågar jag.

- Nej, men jag tycker om dej, svarar du.

ANNONS
Av Pernilla Salo - 9 mars 2008 14:09


Jag satt på tåget,

tittade ut genom fönstret,

tänkte på dig

och undrade var du gjorde just då.

Kanske satt du med någon

och pratade om livet.

Kanske satt du ensam

och lyssnade på tystnaden.

Då slog det mig plötsligt,

att du kanske tänkte på mig.

ANNONS
Av Pernilla Salo - 8 mars 2008 17:59

Mamma, min mamma. Min älskade mamma fyller år idag. På internationella kvinnodagen också, som det faktiskt är idag.


Har fått en hälsning av Mårten och godis av johan, jätte snällt ^^


Men den här dagen ska inte handa om mig, utan om min mamma som fyller år. Grattis, grattis, grattis!


Mamma min mamma hör mig nu, när jag blir stor så vill jag bli som du.
Med blommor som du samlar, och bär om sommaren.
Som blåser när jag ramlar, min allra bästa vän.
Mamma min mamma hör mig nu, när jag blir stor så vill jag bli som du.
Och kunna alla saker du försöker lära mig.
Och får jag välja en sak då vill jag bli precis som dig.


<3

Av Pernilla Salo - 7 mars 2008 18:41

Jag är hungrig, har nog tagit den här nyttighetsperioden lite för seriöst. Jag skulle äta lite mindre av alla onyttiga saker. Men just nu äter jag så lite som möjligt. Kanske inte riktigt det som var idén. Men det blir bättre. Kommer ju inte vara för evigt precis. Man kan inte leva utan godis eller glass, eller kakor eller dricka eller chips eller ja, allt som är gott. Man kan inte leva på knäckebröd och vatten. Det går inte.


Ska snart till favorit-Tove. Min allra bästaste kompis. Vilka skulle dit mer? Annie, Mårten, Johan, Nikko kankse? Ja, trevligt i vilket fall som helst.

Har inhandlat lite nya saker också, och beställt biljett till arvika. Wiiie. Kommer bli så skoj, Marina!


Mamma fyller år i morgon också. Så ska göra klart min överaskning senare ikväll sen.


Ha en bra fredag kväll. Gör något kul :)


<3

Av Pernilla Salo - 6 mars 2008 23:23

 "Dripp, dropp. Dripp, dropp"


Att bada badkar kan vara en av dom bästa sakerna i livet just nu. Jag har nästan blivit beroende av det varma vattnet som sakta hettar upp hela kroppen på samma gång. Ja, jag gillar det. Har badat varje dag nu i kanske två veckor, och i tisdags badade jag till och med tre gånger på samma dag. Eh, jag skulle inte vilja betala min vattenräkning! Om man nu har någon sådan. Haha.


Tro inte att jag är konstig. Jag har bara varit väldigt frusen på sista tiden. Varje dag, och hela tiden fryser jag. Mina händer är jätte kalla, mina armar, ben, jag får ståpäls innomhus till och med. Det enda som är riktigt skönt då, är att ta ett bad. Sen blir man ju extra ren på köpet också.


Nu är jag sådär mjukt och segt varm. Blir sängen nu så somnar man bra också.


Sov Gott !


<3

Av Pernilla Salo - 6 mars 2008 09:20

"Livet, livet, livet, livet, livet, livet, livet, livet. Se vad livet gör...pam, pam, pam, pam.." (forts)


Jag blev jätte sur i går kväll när det kom snö. Funderade på att inte gå till skolan idag om snön fortfarande var kvar. Men det var den ju inte, eller bara lite, men det smälter under dagen. Puh.


Nu sitter jag i soffan och äter en frönisknäcka. ( ett nytt ord jag, sofia o marina har hittat på, det är istället för frukostnäcke. Sånt där knäckebröd, man äter till frukost, med frön på.) Iallafall, det ät gott. Åt faktiskt två st idag.


Igår satt jag ner, tänkte en stund. Och sen kom jag på det. Jag ska förändra mig. Jag ska förändra mina matvonor. Jag ska äta nyttigare. Och jag ska verkligen försöka med det. Nej, inte försöka. Jag ska klara det. Sen ska jag börja träna igen, men det är lättare att ta en sak i taget. Om jag börjar med det här med maten. Så kommer nog det andra falla naturligt in på plats när värmen kommer och allt. Jag ska bli en ny människa med nya mål. Det här är mitt första mål just nu. Önska mig lycka till !


Ha en skön dag, och njut av att ni lever.


<3

Av Pernilla Salo - 5 mars 2008 21:01

Idag har blodet runnit.


Jag och sofia hade ingenting att göra i två timmar, så vi åkte in till stan. Tänkte att det var längesen vi shoppade. Jag skulle prova ett par gråa jeans och lite mer. Men det var jeansen som blev mest omtalade. När jag skulle dra upp dragkedjan hände det !? På någon konstigt sätt skärde jag upp fingret( var väl lite att ta i, men det sved lite iallafall)


Det började blöda, jag visste inte vad jag skulle göra. Så vi letade efter papper,men hittade inget. Jag fick panik, torkade av mig det på golvet, eller rättare sagt på mattan, i hörnet av provrummet. Sen märkte jag att även byxorna var blodiga. Jag skulle visserligen köpa dom, och det var sista storleken kvar i den modellen också. Så det gjorde ju inte så mkt, för blod går väl bort på kläder?


Iallafall, sen slickade jag på det, för det har jag hört kan hjälpa. Men det smakade bara äckligt och jag blev röd på tungan. Blä. Det slutade med att Sofia fick gå ut och be om plåster, och vips så var Gina Tricot två plåster fattigare. Hon i kassan kollade litegrann på blodfläckarna innan hon stoppade ner byxorna i påsen, men hon sa inget. Och tur va, såg hon inte mitt E.T finger jag hade heller.


Kul dag förövrigt.


<3

Av Pernilla Salo - 5 mars 2008 09:40

Ingen stress, ingen oro, ingen tvekan.

Ingen glädje, inget hopp, ingenting.

Ingenting.


Ja, dagen har ju inte börjat sådär mega bra som alla andra dagar. Har mest suttit på en stol, antingen en vid matbordet, eller den när jag plattade håret, eller den jag sitter på nu.


Fick mig just en tanke. Tänk om vi människor var byggda för att stå hela tiden. Att vi inte fick ont i ryggen eller i fötterna efter några timmar!


Hihi, då skulle vi kunna ha bilar där man stod upp, typ fastspända. Då skulle vi kunna ha matbord där vi alltid står upp. Då skulle vi kunna ha höga bord i skolan, så man stod upp på lektionerna. Tänk, bara en sån grej skulle ju öppna upp en helt ny värld. Tänk när vi ska se på tv, då kan vi stå, vilken grej alltså.


Jag vill stå. Sitta kan man ju göra resten av livet.


Hemska tanke ?! FÖRSVINN .

( Det var typ, ett skämt...eller nått. )


Godmorgon :)


<3

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se