Direktlänk till inlägg 6 april 2008

Ja, vad betyder det?

Av Pernilla Salo - 6 april 2008 11:18

Jag tror jag söker frihetskänslan.

Jag går upp tidigt på morgonen bara för att få känna tystnaden och stillheten, innan någon annan vaknar och bryter den.

Jag går ut i regnet, bara för att få känna regndropparna mot mig paraply, bara för att få känna att jag kan stå säkert utan att bli blöt.

Jag söker det jag alltid haft.

Eller rättare sagt, det jag hade en gång i tiden.

Då jag fantiserade hej vilt. 


Men, hej? vänta.

Jag kan se mig själv i framtiden.

Är jag den jag vill vara?

Ser jag ut som förväntat?

Vad händer?

Hallå?


Det försvann.

Känslan som tog mig till framtiden försvann.

Så oändligt snabbt.

Men jag hann se en sak.

En sak hann jag uppfatta.


Jag satt på ett bildäck vid vattnet.

La precis ifrån mig telefonen, så jag borde haft ett samtal.

En stort leende täcker ungefär hela mitt ansikte.

Yes, det borde ju ändå betyda något.

Det måste betyda.

Ja, vad betyder det? 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se