Direktlänk till inlägg 25 april 2008

Löningsdag idag!

Av Pernilla Salo - 25 april 2008 17:08

Jaa, jag blev överlycklig när jag satte mig på bussen i morse och Sofia sa att det var löningsdag idag! Nu har jag pengar. Eller hade. Okej, jag kommer mycket väl ihåg att jag sa att jag var ekonomisk i förr förra inlägget och det är jag fortfarande. Men känslan av att ha pengar blev nog lite för stor idag.


Jag och sofia åkte iallafall till stan efter skolan. Det som skulle blivit en väska blev istället fyra tröjor och tre par skor. Men jag är ändå nöjd med alla köp! Så nu blir det väl att ligga lite lågt ett tag igen. Som tur va bjöd Kenny mig och Sofia på fika, trots ihopskrynklade pengar och många skratt.


Idag är det fredag och ja, ja, ja, ja, ja vad glad jag är. Om någon förstör det nu, då, då, då, då blir jag sur! Nej, nu börjar jag låta som Lars Nylen. Även om det inte är något fel på honom. Han gav ju mig MVG i arbetssätt och lärande. Yes!


Ha en bra kväll hörrni!

<3

 
ANNONS
 
Ingen bild

marina

27 april 2008 00:50

det är stora fel på den mannen.
han är vimsig också.
blä :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se