Direktlänk till inlägg 26 april 2008

Karuseller, jaa!

Av Pernilla Salo - 26 april 2008 17:50

En vältrande stege runt min hals, sand i ögonen, blåmärke på käkbenet, men oj så kul vi hade! Spelade fotboll och rugby(var det det?) i går kväll med folk man inte sett på ett tag! Folk som man ska fira valborg tsm med. Riktigt trevligt var det också.


Idag däremot var jag med lite annat folk på i2 marten. Jag hade glömt bort vilken kick jag får av karuseller. Helt sjukt var det! Spänningen innan i kön. Ben som skakar när man blir fastsatt. Hjärtat som börjar dunka allt snabbare ju högre fart man får. Sen, när karusellen väl är igång, släpper allt. Man är fri. Och känslan är underbar. Ja, karuseller är kul.


Snart blir det mat. Ska väl se till att laga något själv. Nudlar har jag redan käkat idag, så ska försöka göra ngt annat. Förslag? Sen drar jag och sofia till kyrkan och tittar på Rostbrun.. skoj!


Förresten, min syster tog guld i gymnastik idag. Grattis till henne. Hon är bäst!


<3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se