Direktlänk till inlägg 27 april 2008

Ge mig måndag!

Av Pernilla Salo - 27 april 2008 23:32

Jag måste bara berätta en sak för er innan jag kryper ner i min säng utan lakan. Jag har aldrig tappat kontrollen så mycket som jag gjorde nyss. Allt snurrade, jag kände mig dåsig. Och jag la mig därför på golvet. Den dova huvudvärken som följt med mig hela dagen gjorde allt mer ondare. Och mitt ansikte blev alldeles varmt, säkert rött också. Såg mig dock inte i spegeln, eftersom jag låg och tittade in under sängen, och bara sparkade med benen. Helt plötsligt högg det till, jag började hacka tänder och kunde inte sluta även om jag satte mig upp. Det tryckte i pannan, som om en ond varelse ville ut. Mina armar blev tunga och nu låg jag alldeles stilla. Tårar kom, fast inte många. Men dom som kom gjorde ont på mina kinder. Dom brände och jag strök bort dom med ärmen på min tröja. Sen tog det slut.


Jag vet inte vad som hände, men all ilska jag bärt på hela dagen ville väl ut och det här var enda utvägen. Jag tappade helt enkelt kontrollen, och för ett ögonblick kände jag mig inte levande. Det var läskigt. Och jag skyller på att det var söndag. Jag ska byta namn på söndag, så snart jag kommer på ett.


Tro mig, jag är inte galen. Jag har bara ett starkt hat mot söndagar. Då dom förstör mitt liv. Ge mig måndag snart ,snälla.


<3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se