Direktlänk till inlägg 29 april 2008

Det här är min dag

Av Pernilla Salo - 29 april 2008 17:23

Vinden blåser i mitt ganska så nyklippta hår. En flaska med gul vätska i bär jag med mig överallt. Jag gillar juice på sommaren. Så uppfriskande och fräscht. Med skoskav på en foten pga nya skor och en väska på armen. Går jag från skolan till city. Från city till stressen. Från stressen till lugnet. Från lugnet till mat. Från mat till stressen. Från stressen till värmen. Från värmen till hemmet. Ja, och hela dagen har väl egentligen varit perfekt. Som en sån där dag som inte är menad att ta slut. Tyvärr gör den det. Men det är ännu tid kvar till att få den här dagen ännu mer lyckad.


Nu har jag smörjt in mina stackars fossingar som varit instängda i illaluktande trånga skor hela dagen. Är sådär mör, som en köttbit ska vara när den är i bästa form. Jag är inte i min bästa form, men har jag någonsin varit? Nu ska jag sätta mig ute på trädäcket, ta med en tidning eller en bok och läsa. Det här är min dag, det känner jag på mig!


<3

 
ANNONS
 
Ingen bild

:)

1 maj 2008 01:11

uppdatera, uppdatera, uppdatera!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se