Alla inlägg under april 2008

Av Pernilla Salo - 4 april 2008 00:54

En gång skymtade en bild fram i en av mina bra drömmar.

Jag levde med drömmen.

Höll den levande.

Jag ville inte packa ihop den och stoppa den i en ask.

Jag ville att den skulle betyda allt.

Det var då, och drömmen lever vidare.

Fast på en annan plats.

I en annan tid.

Men den finns där.

Och det är det enda viktiga.

Att den finns.

Som du.

ANNONS
Av Pernilla Salo - 3 april 2008 22:21

Direkt när jag kom till skolan idag, fick jag reda på att både svenska och engelska lektionerna var inställda, så vi slutade efter lunch. Kallar jag flyt, eftersom det visade sig vara en av dom finaste dagarna som varit i år, till vädret alltså. Underbart var det att sitta på torget med flickorna och äta glass. En snäll busschufför tog kort på oss också.


I det ögonblicket kändes allt bara så bra.


Sen blev det lite flyg och fläng som alltid. Vi var hos Marina, gick ut med Diva. Underbart där vi trippade i våra tunna klädesplagg. Och man frös inte? Sjukt vad jag glömt bort hur vackert det är på sommaren också.

Vi åkte till Maxi, köpte juice för 5 kr, gick till biblioteket pluggade engelska, träffade Kenny, efter vi vart till Uno. Ja, idag har vi nästan varit överallt. Men sånt gillar jag, spontana saker.


Då känner man sig levande.


Gick runt på sundsta och letade hus i två timmar också, jag marina och kenny. trots att jag var kissnödig och hade ont i fötterna så hade vi kul ändå.


Och glömde jag nämna att vi träffade Lasse Stefanz?! Ehm, eller inte träffade, men vi såg bussen. jaja, status ?


En grymt bra dag, och visst kände ni hur det pirrade i magen, när ni satt på torget och väntade på bussen, eller när ni gick ut från skolan, och märkte att ni hade solen i ryggen eller i ögonen. Märkte ni hur härligt det va, vilken friketskänsla man fick. Eller det kanske bara var jag?


Nu har jag ont i ryggen.

Ni har säkert ont i rumpan, eller träningsverk någonstans.

Men du, har jag någit här i ögat? Nej just det, så lite bryr jag mig om det.

Björn är kung.

Så nu är jag nöjd.

Puss


<3

ANNONS
Av Pernilla Salo - 2 april 2008 20:42

Idag har det varit en knäpp dag, inte knäpp som i knasig, eller konstig. Utan knäpp som en bra och roligt crazy dag!


Har läst ut "ett öga rött" idag, och det var väl på tiden! Jag är stolt, och boken var bättre än vad jag hade förväntat mig. Jag har ju sett filmen också, men som alla jämt säger: "Boken var mkt bättre".


Idag var Dalal sjuk, så våran plugg-dag blev inte av. Så jag och Marina åkte till stan och roade oss. Tänk vad mycket saker jag provade och inte köpte ngt typ. Jag har förbättrat mig. Men jag har spanat idag bara, blir att köpa lite stuff i helgen kanske, då mamma är med. Smart va?


Nej, det här blev ett sånt där tråkigt blogginlägg, som jaja, idag har jag bla, bla, bla, bla. Men kanske tycker ni sådant också är intressant?!


Har anmält mig till Summer Camp idag, via UNF. Ska bli riktigt kul, med massa aktiviteter som höghöjdsbanor, klättring, forsränning, glidflygning, bäversafari, nattorientering, fallskärmshoppning, och en massa kul. 27 juli till den 3 aug. Längtar. Jätte mycket. Jag känner på mig att den här sommarn kommer bli bra.


I morgon blir det lite plugg kanske, eller något oväntat, på fredag är jag ledig, det blir klippning, plugg, och Tove. Lördag blir det Dalal. Men vi tar en dag i taget va?! Jo, det gör vi.


HA DET!

<3

Av Pernilla Salo - 1 april 2008 17:16

Ja, det första jag tänkte på när jag kom hem var att jag inte var lika hungrig som jag brukar vara när jag kommer hem. Vet ni varför? Jo, det var god mat i skolan idag, och det gör nog rätt mycket. För ett, jag var mycket piggare i skolan idag. Två, jag behöver inte börja med och äta det första jag gör jag när jag kommer hem. Och tre, härligt med kyckling.


Nu har jag precis gjort klart mig samhällskunskaps uppgift, och som ni hört och kanske märkt har jag haft lite problem med allt plugg, men nu är jag stolt. Över mig själv! Jag satte mig ner, gjorde klart en grej som hängt med ett tag. Och den känslan, när man gjort något bra, som när man flyter runt på en badring en varm sommardag, som när man äter det första jordgubben för säsongen, alldeles solmogen och söt. Den känslan kände jag när jag var klar. Nu ska jag njuta av känslan ett tag, eller ska jag plugga mer när jag ändå är igång? Jag vet inte, tiden säger sitt.


Idag var det första april också, jag har inte lbivit lurad faktiskt. Eller inte grundlurad iallafall, lite smått här och där bara. Vi försökte lura våran mentor, men han gick inte på det. Vi hade skrivit i hans allmanacka att han hade en tandläkartid idag klockan 10.30 Sen ringde vi med förvrängd röst och sa att han hade missat den, och att han skulle få betala och lite sånt. Men han gick inte på det, eftersom det visade sig att han hade privat tandläkare och vi ringde från folktandvärden. Typiskt! Nästa år, tar vi han.


Nu ska jag ta mig en ballerina kaka, känner att jag förtjänat en.

Tack för mig.

Kämpa på därute!


<3

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se