Direktlänk till inlägg 4 maj 2008

Det jag saknar och lite till

Av Pernilla Salo - 4 maj 2008 21:08

Jag vet att jag inte borde. Jag vet att mina tankar inte borde vara på dig. Det känns helt uppriktigt som att det är tabu att tänka på dig. Men ändå, kan jag inte göra annat.

 

Jag lever mitt alldagliga liv som vem som helst. Jag klarar mig och jag trivs faktiskt. Jag vill inte göra mitt liv komplicerat. Jag vill bara ha någon att kämpa för, någon att riskera en del av mig själv för. Någon att luta mig emot. Jag behöver någon som gör mina dagar. Det är känslan jag saknar. Och det är säkert därför mina tankar för mig till dig.

 

Jag förstår varför vi avslutade det vi hade. Och jag förstår varför det förblir så. Det finns inga rätt och fel. Det finns bara en känsla. Och det är den man ska gå efter. Jag går inte alltid efter den, men nu vet jag att jag borde.

 

Jag är inte ensam, verkligen inte. Jag tänker bara lite extra på dig när jag saknar känslan. Men jag har en utväg, jag har ett svar. Jag hittar en likadan, en kopia av känslan. Rör ner det i en mixer och ut kommer en annan person. En person jag kan riskera mitt liv för. En person jag kan öppna mig för. En person som gör mig till den jag är.


Det är det jag saknar.  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se