Direktlänk till inlägg 22 maj 2008

Sofia-helg

Av Pernilla Salo - 22 maj 2008 22:19

Hej - Jag tänkte bara ursäkta mig redan nu för att jag under helgen antagligen inte kommer skriva lika mycket eller lika djupt som jag brukar göra. Jag har ett skäl och det är Sofia. Jag bor nämligen med henne nu, fram tills söndag. Vi passar faktist riktigt bra tillsammans, och jag måste bara säga att jag är tjejen i vårat förhållande. För att göra det här lite lättare för både mig och för Sofia, det gäller att vara ärlig från början. Det har jag lärt mig! Det går inte heller att vara seriös i något, nära Sofia eftersom hon hela tiden får mig galen. Så mitt svsh-arbete kommer nog inte bli bättre än vad det är nu. Men det är lugnt, jag ger tillbaka. Jag sparkar henne i sömnen, så ni kan vara lugna.


En rolig grej som hände förut. Vi gjorde tacos som riktiga partners gör. Jag hackade grönsakerna och hon stekte köttfärsen. Vi hade teamwork ända in i fingerspettsarna. I alla fall, jag skojretar alltid henne för saker hon gör. Ganska så taskig är jag mot henne, men hon tar det bra. När jag sitter och mobbar henne för hur hon äter, så säger hon helt plötsligt: "Nu förstår jag varför jag inte bor med dig oftare" Eller något liknande i alla fall. Hon har nog ganska så rätt. Kommer jag någonsin klara av att bo med någon? Eller vi kanske ska vända på smeten, kommer någonsin någon klara av att bo med mig? Njae, jag är lite osäker. Men jag har lösningen. Ge mig en glass så får ni tyst på mig!


Nu ska vi titta på omröstningen för melodifestivalen som riktiga par gör -  Heja Charlotte!

<3

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sofia

22 maj 2008 22:42

Ben and Jerry glass = Tystnad! (:

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se