Direktlänk till inlägg 28 maj 2008

Vanlig gammal hederlig dagsinformation

Av Pernilla Salo - 28 maj 2008 16:24

Måste bara säga att en halvtimme efter att jag skrev blogginlägget igår fick vi varmvatten igen -  Gud måste älska mig!


Okej, vad mer? Jo, jag fick ett G i slutbetyg av Anna-Lena idag. Då jag tycker jag är värd ett VG gick jag till min mentor och bröt ut min ilska mot honom. Han ska försöka överklaga eller i minsta fall låta henne förklara varför jag får ett G. Och jag var riktigt sur då. Pernilla Salo blir inte sur ofta. Men då blev jag sur!


Annars då, jo idag har jag badat i en vattenspridare. Haft en engelsk flagga på magen och hoppat runt i en trappa. Ja alla fattar väl att PMS ft. D & F håller på och spela in en till film. Denna gång klädde vi ut oss till Spice Girls och jag var såklart "Ginger Spice" alltså Geri för gamla tiders skull. Många minnen väcktes och vi hittade till och med på en egen dans. För er som är intresserade av att se den kan ju hålla er uppmärksamma här och på min bilddagbok. Jag ska länka så fort vi gjort klart den!


Nej, nu har jag sådär tråkigt att jag lika gärna skulle kunna sätta på en sådan där skolfilm om egyptens historia och bli underhållad av den. Jag måste göra någonting. Jag ringer någon!


- The dreams aren't so bad here my dear,

 if you just close your eyes -


 
ANNONS
 
Malin

Malin

28 maj 2008 17:57

Tack :)
Det är sådana som dig som gör en glad!

http://malinsjoberg.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se