Direktlänk till inlägg 29 maj 2008

Härliga Karlstad

Av Pernilla Salo - 29 maj 2008 00:14

Jag och Sofia tog en tur till stan förut och njöt av lugnet och såklart glassen. Timmys blev det och senare gick vi över till andra sidan. Där vi möttes av fulla människor, ett och annat slagsmål och en varm kvällsol. Vi satte oss lite avskilt men ändå lyckades en stackare pallra sig mot oss. Han pratade ett språk varken jag eller Sofia förstod ett dugg av. Så efter ett tag gick vi tillbaka mot torget. Vi hade nästan glömt bort hur vackert Karlstad faktiskt är. Det är en av de vackraste städerna och jag stormtrivs. Låt mig dö här!

 

Och till en annan person som också gjorde min dag underbar. Du har ännu en gång bevisat att du kan göra helt meningslösa dagar till dagar jag aldrig vill glömma. Dagar då hela världen snurrar runt så att jag nästan får ont i huvudet. Dagar där jag bara vill flyga iväg, långt upp, fast inte bort från dig. Du har bevisat att du kan vända mina dagar hur som helst. Du formar mig.

 

Hoppas morgondagen bjuder på andra bra saker. Jag har hört av en liten fågel som kom förbi mitt hus förut att det nämligen ska vara solsken i morgon. Förutsättningarna för en perfekt dag har inte varit bättre. Och nu med dig vid min sida klarar jag nog allt och lite till. Sleep tight!

<3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se