Direktlänk till inlägg 30 maj 2008

Mot huvudstaden!

Av Pernilla Salo - 30 maj 2008 14:12

Nu sitter jag ute och njuter av den sista Karlstadvärmen innan jag beger mig till Stockholm. Solning är det som står högst upp på prioriteringslistan för idag. Sen står det med stora bokstäver PACKA. Och det är precis vad jag ska göra nu. Packa kläder och smink och vette kattsingen mer. Jag gillar inte att packa och gör det oftast precis innan jag ska någonstans. Men, men det måste göras.

 

Jag ska vara i Stockholm tills på söndag. Och träffa min syster och titta på gymnastik i allra högsta grad. SM närmare bestämt. Så det kanske inte blir så mycket bloggande för min del. Jag ska försöka låna min systers dator och picka sönder hennes tangentbord istället. För att ha kontakt med mina kompisar, om det nu är visa msn eller genom att blogga, det spelar inte någon roll. Det är i alla fall ett tidsfördriv jag gillar. Det är nästan som ett måste för dagen. Man skulle kunna säga med andra ord att jag är beroende av det.  

 

Någon mer än jag som var med på den proppfyllda bussen hem till Skåre förut idag? Man kunde knappt öppna dörrarna. Hemskt varmt var det också med allas andedräkter, kroppsvärme och allt var det nu var. Jag kan med ett härligt skratt säga att jag det var skönt och komma ut!

 

Nej, vi hörs. Och ta vara på värmen i helgen. Det ska jag försöka med så gott det går. Fast i en annan stad, på en annan plats med andra människor. Om det är något har jag alltid mobilen med mig. Och jag hoppas ni är snälla och skickar en massa sms då jag kommer tillbringa en hel eftermiddag i en bil då ni ligger ute och jäser på baksidan. Så extremt fubbigt!

 <3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se