Direktlänk till inlägg 31 maj 2008

Stolt

Av Pernilla Salo - 31 maj 2008 10:13

Morgonen kunde inte ha börjat bättre. Jag steg upp från en luftmadrass med lite för lite luft i. Men det är ju det som är tjusningen med luftmadrasser. Gick ut på balkongen och lapade lite sol medan jag tittade ut över alla stockholmare. Det var för ovanlighetensskull rätt så lungt och jag njöt helt enkelt. Gick in, åt frukost som innebar varma bauetter med ost på som smälter lite sådär långsamt. Apelsinjuice och müsli.


Nu har jag klätt på mig och funderar starkt på att skippa sminket och köra naturligt idag. Det är så skönt. Och vem behöver jag imponera på? Nej, jag har det jag vill ha hemma.


Nu ska jag dock åka iväg och sätta mig i en idrottshall och bli stolt över min syster som tävlar i gymnastik SM. Jag har inte sett dem tävla tidigare men jag har hört att de ska vara grymma. De har till och med chans att vinna hela SM. Och det gör i så fall min syster till en av de bästa gymnasterna i Sverige. Ni kan ju förstå varför jag redan nu är stolt!


Vi hörs!

<3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se