Alla inlägg under maj 2008

.

Av Pernilla Salo - 21 maj 2008 21:21

You know, most of my life I would have gone through this alone, but then I met you. And I finally found someone I could depend on. So I guess I call you some day, cause I want to know if you still there.


Jag vet att vi tillhör varandra,

men på vilket sätt det vet varken du eller jag.ANNONS
Av Pernilla Salo - 20 maj 2008 22:35

Att jag fullkomligt älskar min skola kanske inte många har förstått än. Därför vill jag bara klarlägga att jag faktiskt gör det. Och jag förstår vilken pina det måste vara för alla treor som ska ta studenten. Jag kan inte ens tänka mig hur ledsen jag själv kommer att bli när jag om ca: 2 år måste lämna mitt andra hem. För skolan är faktiskt som mitt andra hem. Det är dit jag längtar till varje dag, dit jag kan åka nästan när som helst.

 

Att inte kunna skojbråka med mina lärare, att inte kunna tjata på mattanterna om att köpa in mer äppeljuice. Att inte kunna busa runt som PMS faktiskt gör varje dag, att inte kunna spela in filmer om allt och inget. Att inte gå runt hela dagen och småle och hälsa på alla man känner och inte känner. Jag kommer att sakna det så mycket att jag nästan redan nu måste börja förbereda mig inför avskedet om 2 år. Det är tungt. Jag kommer att sakna våra galna idéer som papperslådor på huvudet istället för paraply. Våra bakochfram brev till våran mentor. Våran cup emot elevrådets ”alla-hjärtans-dag” låda med fina ord. Våra traditioner som frukost-knäckor(även kallade knäckebröd med frön) vid matbordet, ”ett, två, tre, matbordet” ( man säger det som sist sas), eller våra ”jag ljuger så bra” stunder på väg till idrotten. Allt kul vi kommer va med och redan har varit med om kommer jag sakna.

 

Många säger att infokomp inte är en yrkesförberedande skola eller en ”slapp skola”. Men jag personligen kommer aldrig utvecklas så mycket som jag redan gjort och fortsätter att göra, om jag hade gått på en annan skola. Jag stormtrivs, så är det helt enkelt. Jag har hittat min plats!

 

Och som man sa när man var liten och för den delen är jag trots allt rätt liten fortfarande. ”Mamma, jag vill aldrig bli stor” Så är det faktiskt, för jag vill aldrig lämna Infokomp.   

<3

ANNONS
Av Pernilla Salo - 20 maj 2008 16:14

Att göra fel är inte att misslyckas.

Och att misslyckas är inte att göra fel. 

Av Pernilla Salo - 19 maj 2008 22:35

Du flyr och jag står kvar. Jag står kvar på platsen jag alltid stått på. Fundersam och besviken står jag där och tittar på dig. Du rymmer i takt med dig själv. Du tror att du kan gömma dig, du tror att du kan komma undan. Men du kommer alltid tillbaka med ditt leende som inte ler. Du kommer tillbaka med dina ögon som inte glänser. Det var faktiskt rätt längesen jag såg dig glad. Varför flyr du från de som älskar dig? Varför flyr du från de som lovat att alltid ställa upp? Det känns helt uppriktigt som om du inte litar på oss, som om de ord vi lovade varandra inte var sanna. Jag lever mitt liv genom dig, och har alltid gjort. Jag gav inte upp när du smällde igen dörren framför mig. Jag gav inte upp när du slutade prata med mig. Jag gav inte upp när du bad mig gå därifrån. För jag har sett din bra sida, din bra hälft och jag har den också inom mig. Jag har hört dina vackra ord, uppskattande ord och tagit till mig dom. Jag har byggt upp en mur mot allt ont tillsammans med dig. Så jag står emot. Det tycker jag du också borde göra. För vi tillhör samma familj, vi är av samma kött och blod. Och samma kött och blod ska inte dela på dig.

Av Pernilla Salo - 18 maj 2008 22:03

Ingen kan trösta mig när det gäller den här biten. Salta tårar på torra spruckna läppar är inget vidare och ni måste uppleva det för att kunna lida med mig. Eller så vill ni helt enkelt inte lida med mig och jag förstår er isåfall. En lång natt, blir till en lång morgon och säkert en lång dag också.

Men jag överlever. Det har jag ju alltid gjort.                                            <3


.

Av Pernilla Salo - 18 maj 2008 18:40

I would change the world if I had a chance.

But, won't you let me?

Av Pernilla Salo - 18 maj 2008 11:24

Jobb, jobb, jobb idag. Mestadels av min dag kommer handa om jobb.

Om det hade varit en fredag hade jag varit sur, om det hade varit en måndag njae kanske litegrann då. Men eftersom det är en söndag så ser jag faktiskt fram emot att jobba. Jag får komma iväg lite hemifrån, lämna tankarna och tjäna lite pengar istället. En perfekt kombination.

Vi hörs senare!


<3

Av Pernilla Salo - 18 maj 2008 02:21

Jag har gjort allt jag kan. Jag har förlorat mig själv i dig. Jag har sett dig gå ifrån mig. Jag har sett din kärlek. Jag har känt den och jag har tappat bort den.

 

Jag har gjort allt jag kan. Jag har sett dig älska mig. Jag har sett dig ge upp. Jag har känt dig bredvid mig. Jag har haft det, men tappat bort det.

 

Jag har gjort allt jag kan. Jag har förstått, jag har insett och jag har gett upp. Jag har sett dig ledsen, jag har sett dig glad. Men jag har tappat bort det.

 

Jag har gjort allt jag kan. Jag har testat gränserna, jag har tittat djupt in i dina ögon, jag har hört dina andetag intill mig. Jag har hört det, och jag har tappat bort det.

 

Jag har gjort allt jag kan. Jag har sett dig försvinna och jag har sett dig komma tillbaka. Jag har fingrat på känslan och jag har tappat bort det.

 

Jag har tappat bort det.

Jag har misslyckats igen.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se