Direktlänk till inlägg 9 juni 2008

It's time that I believe it, home is where you are

Av Pernilla Salo - 9 juni 2008 19:18

En nöjd Pernilla är en glad Pernilla och det vet nog de som känner mig bäst!

En inte nöjd Pernilla gick i morse till skolan trots att hon egentligen var ledig. Flummade runt en stund innan det gick mot allvaret. Mötte lärarnas blickar och lämnade in en sista uppgift i både kommunikation och svenska. En nervös Pernilla gick vidare med dagen och glömde helt bort att vara nervös. Hon njöt av värmen och solen vid skutberget med vännerna innan hon påmindes om det nervösa. Hon fick skjuts hem, åt och satte sig direkt vid datorn. Hon gick in på det så kallade ”elevcentrat” och luskade igenom de betyg hon skulle kunna tänkas få. Pernilla märkte till sin förvåning att slit lönar sig. En text hon hela helgen suttit med och kompletterat från VG till MVG gjordes hennes dag. För när det stod MVG på den texten innebar det inte bara ett MVG. Det innebar att hon fick MVG på hela kursen. Så en nöjd Pernilla är en glad Pernilla. Och en nöjd Pernilla kommer garanterat att sova lugnt inatt och stolt glida ut från skolan på onsdag för att med ny fräsch energi komma tillbaka till hösten. Som en nöjd och glad Pernilla.

<3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se