Direktlänk till inlägg 23 juni 2008

I made it through the rain!

Av Pernilla Salo - 23 juni 2008 18:01

Regn har väl aldrig skadat någon. Jo visst jag kan hålla med om att regn kan förstöra planer man planerat. Att regn kan förstöra en människas humör. Att regn kan orsaka översvämningar. Men regn är ingen fara för mig och Sofia.

 

Regnet blötte visserligen ner våra kläder idag. Regnet fick oss att göra andras arbetsuppgifter. Regnet rann lite obehagligt på våra ryggar. Men det hindrade oss inte ifrån att ha kul. För även om vi såg ut som uppblåsbara ballonger i våra sopsäckar runt omkring oss. Så var det ändå härligt att se regnet rinna längst håret och droppa ner på våra skor.

 

Sammanfattningsvis blev det en blöt dag. Så i morgon får gärna solen visa sig lite så att vi äntligen kan göra våra arbetsuppgifter. Rättare sagt att måla!

<3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se