Direktlänk till inlägg 26 juni 2008

Det finns människor man aldrig kommer förstå sig på

Av Pernilla Salo - 26 juni 2008 19:25

Jag blir bara mer och mer förväntansfull för varje timme som går nu. I morgon lär bli fantastiskt! Sofia och jag ska först avnjuta en arbetsdag fylld med godsaker, tacos och lite skönsång, vem vet. Sen bär det av hemåt, lite tidigare än vanligt från jobbet. Skönt och ha lite tid på sig, för stressa har vi inte tid med i morgon.  Hade tänkt dra på mig något annat än de stinkade målarkläder jag annars spenderar mina dagar i. Hade också tänkt sminka mig, vilket jag inte gjort på mycket länge då jobbet tagit all min tid.

 

Mycket som ska fixas, mer tillkommer säkert då Sofia och Tove lurat ihop något kul? Mycket folk, mycket jordgubbar (hela 7,6 kilo, som jag och Sofia handplockat idag), mycket skoj. Mys i gräset, tårta?, glada folk, presenter. Ja morgondagen kan inte bli annat än lyckad. Det bara är så. Det har jag redan ställt in mig på för längesedan. Så om du ska klaga, bråka, sura, ja vad som helst. Lämna det för morgondagen och låt mig njuta av min alldeles egna dag. Allt annat kan vi ta en annan dag.

 

Fotboll och läggdags direkt därefter blir dock ikväll. För i morgon drar det igång redan halv sju på morgonen.

<3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se