Direktlänk till inlägg 28 juni 2008

Little seventeen

Av Pernilla Salo - 28 juni 2008 12:32

Sjutton år. Födelsedag i går. Det var kul. Blev inte riktigt som planerat. Men måste tacka alla som gjorde min födelsedag till en bra en.

 

Idag däremot känns inget bra. Jag har hört talas om trettioårskriser och fyrtioårskriser men inte sjuttonårskriser, nej det har jag faktiskt inte. Dock känns det som hela livet tagit en vändpunkt från det bra till det dåliga. Jag vet inners inne att det inte har det. För sommaren är inte slut än,(om den ens börjat?) jag har nästan allt framför mig nu. Artonårsdagen, student, körkort och förhoppningsvis mycket mer. Det är efter de saker man kan kalla sig vuxen. Jag är inte vuxen än och tänker inte bete mig som en heller.

 

Allt borde vara toppen idag. Jag borde vara gladare än någonsin. Men en lite sliten Pernilla har hittills inte gett ifrån vare sig ett skratt eller ett leende denna morgon. Kanske kan mina kompanjoner M och S tillföra dagen åtminstone lite glädje.

 

Nej, idag känns det mest tungt faktiskt. I morgon kommer släkt och vänner och ska fira mig, så då måste jag i alla fall hålla min om humöret visar sig vara detsamma i morgon. Vilket jag inte hoppas!

 

Pernilla är sjutton år. Men vem har sagt att sjutton är bättre än sexton?

<3

 
ANNONS
 
Hanna

Hanna

29 juni 2008 22:38

Grattis i efterskott :D

http://idolizeme.blogg.se

 
Ingen bild

pernilla

29 juni 2008 23:37

Tack Hanna! Vem du nu är ? :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se