Alla inlägg under juni 2008

Av Pernilla Salo - 10 juni 2008 17:12

Dagen blev inte riktigt som den var planerad. Men den blev bra ändå! Spontana saker gillar vi. En film till våran mentor som vi slipat på ett tag blev ingen film, utan något med en massa bildtexter som te x "Ses på stranden med en glass i handen" NOT! (Det är den så kallade PMS-humorn)


Shopping blev det också, då Kenny behövde lite smakråd. Och så snäll som jag är vet ni att jag inte kunde säga nej. Sen har jag nästan blivit stammis på "Timmys" också så en fin, varm(dock lite blåsig) dag gick inte att överleva utan glass.


Nu blir det fotboll som gäller och jag vet en som kommer sitta bänkad!


Här kommer en låt jag vill tillängnad Malin Sjöberg! Dels för att du är bra och för att jag tror du kommer tycka om den.


Bethany Joy Lenz - Songs in my pocket

<3

ANNONS
Av Pernilla Salo - 9 juni 2008 23:32

Because you love me, the stars do shine.

Because you love me, the world is mine.

Because I love you, you'll always be my everything.

My only love eternally.

Because you love me, angels sing.

Because you love me, I have everything.

Because I love you, my life is complete.


I still remember.

<3

ANNONS
Av Pernilla Salo - 9 juni 2008 19:18

En nöjd Pernilla är en glad Pernilla och det vet nog de som känner mig bäst!

En inte nöjd Pernilla gick i morse till skolan trots att hon egentligen var ledig. Flummade runt en stund innan det gick mot allvaret. Mötte lärarnas blickar och lämnade in en sista uppgift i både kommunikation och svenska. En nervös Pernilla gick vidare med dagen och glömde helt bort att vara nervös. Hon njöt av värmen och solen vid skutberget med vännerna innan hon påmindes om det nervösa. Hon fick skjuts hem, åt och satte sig direkt vid datorn. Hon gick in på det så kallade ”elevcentrat” och luskade igenom de betyg hon skulle kunna tänkas få. Pernilla märkte till sin förvåning att slit lönar sig. En text hon hela helgen suttit med och kompletterat från VG till MVG gjordes hennes dag. För när det stod MVG på den texten innebar det inte bara ett MVG. Det innebar att hon fick MVG på hela kursen. Så en nöjd Pernilla är en glad Pernilla. Och en nöjd Pernilla kommer garanterat att sova lugnt inatt och stolt glida ut från skolan på onsdag för att med ny fräsch energi komma tillbaka till hösten. Som en nöjd och glad Pernilla.

<3

Av Pernilla Salo - 8 juni 2008 18:00

Jag längtar till de stunder då Du och Jag får vara Vi.

Då jag får dra mina fingrar igenom ditt hår. Då jag får vila mitt huvud mot din kropp. Då jag blir så liten i dina armar. Då dina och mina ögon tittar på varandra och ser samma sak. Då alla ljud runtomkring blir till en horisont. Då mörkret inte är lika mörkt. Då vägen inte är lika lång.


Jag längtar till de stunder då Du och Jag får vara Vi.

<3

Av Pernilla Salo - 8 juni 2008 16:35

Nu är jag slut och det är fortfarande mycket dag kvar. 

Dagen idag har nämligen gått jätte sakta att jag nästan börjat på och fundera på om själva klockan stannat. Jag har hunnit med för mycket men ändå nästan ingenting. Nu vet jag inte hur jag ska spendera kvällen dock. Då jag idag fått tillräckligt mycket sol och med gott samvete kan stanna inne hela kvällen.


Det är söndag, men det känns inte! Vart är den tråkiga, ensamma, sluskiga, äckliga söndagen jag brukar uppleva? Är den borta? Kan den ha blåst iväg med dom hårda vindarna som far omkring utomhus? Jag hoppas verkligen på det. Om inte, så får jag faktiskt vara den superhjälten jag faktiskt kan vara och utrotningshota de hemska söndagarna. För jag kan med glädje säga att jag gillar den här typen av söndagar som varit idag mycket mer!


Massa tjafs men ingen nytta. Nu ska jag...

...hum...

...göra något...

...eller inte!

<3


Av Pernilla Salo - 7 juni 2008 18:52

Det är verkligen lördag idag trots att det känns som söndag. Men långhelg tackar man inte nej till. Nej det känns faktiskt rätt så fantastiskt att bara slöa och umgås med familjen. Vilket är det jag gjort de senaste dagarna. Och nu när både Sandra och Jonas är i Karlstad också så får man passa på.


Jag saknar lite personer också...

Några får ta och komma hem, några får krya på sig och några får helt enkelt njuta av de dagar de varit Pernilla-fria. För snart är jag frisk och kommer att bombardera er med enormt mycket kärlek! Oavsett om ni vill eller inte.


Ikväll blir det nog lugnt. Lite fotboll och kanske ett och annat kvällsdopp?

<3

Av Pernilla Salo - 7 juni 2008 10:22

Host, host! Och så har en ny dag börjat. Ett sms jag hittade på nattduksbordet gör mig på bra humör direkt. Jag lägger mig i badet en stund och låter min solbrända kropp värmas upp lite innan det är dags att kliva upp. Jag gör den här morgonen på mitt sätt och jag gillar det!

Dags att åka iväg till affären och köpa ägg med syrran. Men det gör mig inget. Jag trivs i hennes sällskap så varför inte utnyttja all tid vi kan få tillsammans.

 

Nu har det faktiskt inte hänt mycket mer på min dag. Eftersom klockan fortfarande är ganska så tidig på morgonen är det förståeligt. Vad dagen bjuder på får man se längsmed den. Jag ska i alla fall njuta av ledigheten.

<3

Av Pernilla Salo - 5 juni 2008 22:36

De gånger du överreagerar skrämmer du mig lite faktiskt. Du vänder ryggen till och går mot barskåpet. Vi hör dina högljudda svordomar men dom tynar ju längre bort du kommer. Sedan försvinner du någonstans och vi får inte hitta dig. Vi får absolut inte hitta dig. Och egentligen är det nog ingen som vågar heller. Att prata med dig då är som och prata med själva åskan. Ibland ger du inte ifrån dig några ljud alls. Men om vi träffar rätt punkt önskar vi att vi inte sa något alls. För de som kommer ut är ofta något mina öron lärt sig att blunda för. Du dricker dig full för att glömma dina problem. Vilket enligt mig är av ren feghet. Det är i de stunder du sjunker i mina ögon. När du totalt struntar i de runt omkring dig och bara tänker på dig själv. Egoism kallas det och du är experten. Du får mig på dåligt humör. Du får mig rädd. Och du får mamma att må dåligt. Din sprit kommer aldrig lösa dina problem. Din sprit kommer aldrig att hjälpa dig nå dina drömmar. Din sprit kommer aldrig att älska dig. Och det är därför vi finns till. Lägg av med dumheterna innan det blir för mycket och släpp in oss i ditt liv. För du lämnar mer avtryck än vad du tror. Saken är den att jag hittills tagit lite avstånd från alkohol. Och anledningen till det är att jag inte vill bli som du!

<3

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se