Direktlänk till inlägg 21 juli 2008

Vi ses!

Av Pernilla Salo - 21 juli 2008 12:37

Nu sticker jag ett par dagar, eller närmare bestämt två veckor kanske. Jag har egentligen ingen koll på vad som kommer hända. Det jag vet är att jag ska till Bornholm i alla fall. En mysig ö mellan Sverige och Danmark. Det ska bli skönt och koppla av lite. Men egentligen skulle jag inte vilja åka. Det känns som om sommarlovet går alldeles för fort, även om jag på ett sätt även längtar till hösten. Sommaren har knappt varit en sommar i år, då vädret svikit mig och jag varken har hunnit haft tid för mig själv eller mina vänner. Därför känns det ännu värre och åka just nu när de flesta börjar komma hem. Men jag måste och jag gör det för mina föräldrars skull.

 

Min syster har förlovat sig med sin prins. Beviset hittade vi på en bild från hennes resedagbok, då det fortfarande är i Australien och har varit där de senaste tre veckorna. Jag vet inte exakt vilket datum de kommer hem, men när de kommer hem blir det partaj.

 

Ska hinna gå på min brors bröllop också. Eller själva bröllopet har de valt och hålla för sig själva. Men på bröllopsfesten är alla välkomna.

 

Det händer mycket just nu och det gillar jag. Men ibland glömmer jag att ta hand om mig själv, så det får väl bli den här resans huvudpunkt. Att bara sova ut i de sköna hotellsängarna, att kanske beställa frukost på sängen. Att springa iväg och shoppa nästan när jag vill. Att bara ta hand om mig.


Kan också meddela att jag börjat med min regelbundna träning. Egentligen är det bara ett skämt, för situps varje morgon gör inte stor skillnad. Men jag mår bättre av det, bara jag vet att jag gör något.


Nu åter till chokladkakan!

Vi ses!

<3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se