Direktlänk till inlägg 21 juli 2008

Klar för start

Av Pernilla Salo - 21 juli 2008 12:55

Det var någon som sa till mig häromdagen att jag hade bra självförtroende. Och jag håller med, det har jag faktiskt fått på sista tiden. Har nog aldrig älskat mig själv så mycket som jag gör nu. Är det egoistiskt? Är det dåligt? I själva verket trivs jag oerhört bra nu så jag tycker inte det är någonting dåligt alls. Jag har inte alltid haft självförtroende, oh nej det har funnits tider då jag grävt ner mig själv så mycket att jag inte känt igen mig. Men de stunderna har jag lämnat bakom mig. Nu ser jag en vacker kvinna när jag tittar mig själv i spegeln på morgonen. Jag ser en smart kvinna som har allt i världen framför sig. Och det är väl bra?

 

Så nu är jag redo för världen, men är världen redo för mig?

Det återstår att se.

 
ANNONS
 
Linnea

Linnea

3 augusti 2008 01:49

Dett har du verkligen vännen:) det skulle även jag också vilja ha och vara lika stark och säker som dig..... puss

http://Missfunshine.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se