Direktlänk till inlägg 24 juli 2008

hemifrån

Av Pernilla Salo - 24 juli 2008 23:25

Har precis tagit en dusch. Har kommit fram till första hotellet idag som ligger i någon stad jag glömt bort namnet på. Vi stannar inte länge här, eftersom vårat mål är att nå Bornholm. Så vi ger oss av härifrån tidigt i morgon efter hotellfrukosten och tar färjan över till bornholm. Har fått reda på att det ingick trådlöst bredband på hotellet där borta, så ni blir inte av med mig. Jag följer er vart ni är går. Läskigt va?


Jag ska nog sova nu om jag ska orka upp i morgon. Gillar dock inte att lägga mig med blött hår, men jag har inget val idag. Morgondagen blir spännande och förhoppnigsvis bra.


Nu har pappa börjat bläddra i tidningen med stängda ögon. Så nu är det nog dags att sova.

Vi hörs!

Saknar J, S, T, M, N, S, M, K.

Sov gott!

<3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se