Direktlänk till inlägg 25 juli 2008

Jag kämpar varje dag för något du tar för givet

Av Pernilla Salo - 25 juli 2008 20:02

Framme i Bornholm.

Jag sitter ute i en brassestol och tittar på solen som långsamt går ner över buskarna lite längre bort. Grannarna är hack i häl så jag hör vad de pratar om. Men eftersom det mesta består av tyska eller danska förstår jag inte så har redan slagit dövörat till. Har snart läst ut min bok jag kämpat på hela sommaren. Den har varit lite seg, men tagit fart mellan raderna sådär ibland. Nu läser jag mest för att jag är så nära slutet och verkligen vill veta hur det hela slutar. Kommer jag förundras över slutet?


Vi har varit och kollat lite på den otroligt fina sandstranden idag. Har nog aldrig gått i en mjukare sand. Synd bara att det blåste så att jag frös direkt jag kom dit. Vågorna var ovanligt höga och jag blev faktiskt lite sugen på att surfa efter att ha sett en surfingfilm häromdagen. Typiskt mig att jag inte kommer ihåg titeln menar jag. Hoppas i alla fall på mindre blåst i morgon, så att man kan ligga där utan att behöva få knottrig hud. Om inte, finns det alltid tillgång till shopping.


Ha det bäst. Tjing.

<3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se