Direktlänk till inlägg 26 juli 2008

Pengar

Av Pernilla Salo - 26 juli 2008 09:19

Pengar gör mig snål. Ja, så har det alltid varit för mig. När jag fått pengar på födelsedagar eller bara haft ett överskott på pengar från barnbidraget/studiebidraget så har jag alltid snålat. Inte så att jag struntat i och köpa det jag vill ha. Nej, det är då jag pallrar mig till mamma och pappa och åker iväg och handlar med dem istället. En mycket bra ide tycker jag. Så nu när jag tittade in på mitt konto i går, såg jag att jag fått in ett femsiffrigt belopp( ??.000)  pengar från mitt sommarjobb. Hur snål kommer
jag inte bli nu?


Pengar är egentligen inte allt, men det känns skönt och ha lite extra att ta fram när man sen kommer behöva dem. Jag har vekrligen ingen idé på vad det kan tänkas hamna. Om jag känner mig själv rätt, kommer jag spara dem till hösten och vintern. Eftersom jag då måste skatta min lön och därmed tjänar mindre. Jag har kommit fram till en sak. Jag är ekonomisk.


Så, vad ska du göra med dina pengar?
Kom ihåg och tänk innan du hinner ångra dig.

<3

 
ANNONS
 
Elin

Elin

30 juli 2008 14:40

fan vad avundsjuk jag blir :O :( själv har jag bara sparat två tusen till danmark och handlat på 10 000 kronor och jag har insett att jag är sjuk! viserligen har det gått till saker jag behövt inte allt kanske men mkt. Hahaha du kan få lära mig hålla i pengarna xD :P

http://www.elinerikssonn.blogg.se

 
Ingen bild

pernilla

31 juli 2008 01:39

haha, Elin. Håll hårt i pengarna. De är inte allt, men kan vara mycket bra att ha vid speciella tillfällen!
:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se