Direktlänk till inlägg 30 augusti 2008

Det är mitt eget fel, vad som än händer med mitt hjärta

Av Pernilla Salo - 30 augusti 2008 00:34

Vad vet du om månljuset, fören du blivit sönderslagen under det?


Ja, jag återkommer till Håkan. Men han är en inspirationskälla i sig. Jag får lust att rulla ihop alla texter jag skrivit och bränna dem. Men det skulle göra för ont efteråt och jag känner mig själv så pass väl att jag vet att jag skulle ångra mig.

   Jag är trött på mig själv för tillfället, på mitt utseende, på hela grejen. Jag ska nog ligga lågt ett tag. Vara där när det behövs helt enkelt. För idag tänker jag inte vara glad, hur positiv jag än kan vara. Nej, huvudet är tungt, kramp i benet, ryggen gör ont, stel i axlarna, brösten tar emot. Ja, jag tänker sova. Och tänker sova gott!

Kan förresten vara sista natten jag sover i sängen. I morgon blir det in med den nya, även om inte gaveln kommit än. Så nu blir det att njuta för fulla muggar!

NATTI.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11
12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se