Direktlänk till inlägg 31 augusti 2008

There's nothing stronger than the heart of a volunteer

Av Pernilla Salo - 31 augusti 2008 12:16

Vaknade upp av pappas ringande mobil. Men vad gör det när klockslaget man brukar gå upp vid, redan passerat?

   Avnjöt en kopp choklad tillsammans med mina bästa vänner. Mina föräldrar. Tog ett varmt bad, och vet ni vad? Jag har börjat tappa en massa hår, det bara faller av. Järnbrist? Äh, ska snart klippa mig, får ta det med frissan då. Vi är ju så att säga rätt bra vänner.
   Nej, jag som hade tänkt göra något åt alla de tavlor som jag tog ner från mina väggar och la på golvet igår. Tänkte göra lite konst av dem. Sen har jag en idé om att sätta en spegel ovanför min säng. Har dock hört att det inte är så bra?! För då kanske de hemska andarna kommer och gör mig illa om natten. Oh, scary! Tur att jag inte tror på sådant då! Så införskaffande av en avlång silvrig spegel får bli någon dag. Då har jag i alla fall en anledning till och köpa fem kronors korven där. Mumma!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11
12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se