Alla inlägg under augusti 2008

Av Pernilla Salo - 19 augusti 2008 20:19

Jag kom och tänka på våran sista sommar tillsammans. Hur mycket vi måste njuta, hur mycket vi måste ta vara på den tiden. För att det senare kan vara försent.

    Vänskap sägs hålla i längden, men inte all vänskap. Det har jag själv erfarenhet av. Så vilka kommer man fortfarande träffa i framtiden? Vilka kommer man fortsätta umgås med? Vilka kommer flytta långt bort? Vem kommer bli advokat? Vem blir känd? Vem kommer driva eget företag? Vem blir miljonär? Vem får barn först? Vem av mina kompisar gifter sig först? Vem kommer bli utbränd? Kommer någon gå i väggen? Behöver det i så fall min hjälp? Har de fortfarande då mitt nummer? Kommer vi ens ihåg varandra då?


Jag gillar och tänka framåt, eftersom det enda jag ser är möjligheter.

ANNONS
Av Pernilla Salo - 18 augusti 2008 23:39

Jag kikade igenom mitt schema riktigt ordentligt förut. Och kunde konstatera att mina  skoldagar kommer bli betydligt längre än vad jag tidigare haft. Men det gör mig egentligen inte så mycket, eftersom jag nu får vara ännu mer med så många personer jag trivs och gillar.

Så skolan ser jag faktiskt fram emot. Känns som om jag kan ha talat om det för er tidigare? Men äh.


Skriver igen när jag kommer på ngt bra!

Tjing!

ANNONS
Av Pernilla Salo - 17 augusti 2008 20:46

Magiskt ända från början. Gåshud genom hela filmen. Leenden, skratt och tårar.


Det var fullsatt med förväntansfulla människor. Godis och prassel till en början. Men sen tror jag alla föll för människorna i filmen, alla blev tagna av stundens allvar. För genom resten av filmen var det ingen som pratade, ingen mobil som kom fram, inte ens prassel hördes.

När man väl satt i sin stol kunde man inget annat än sitta kvar. Och det märktes, för inte ens när sluttexten kom gick folk. Nej, alla satt kvar, lät eftertexten rulla medan sången fortfarande ekade.


Mamma Mia är en av de bästa filmer jag sett. Helt klart värt det fjuttiga 100 spänn. Jag levde mig in i det som om det var mitt liv de sjöng om. Så underbart att jag egentligen inte ville lämna biosalongen.


Jag är i extas. Ta mig tillbaka.


So I say thank you for the music, for giving it to me.

Av Pernilla Salo - 17 augusti 2008 12:02

Pear Glacé -  Refreshing body mist.

Refresh with fragrance from a Secret Garden, infused with moisturizing Aloe Vera and calming Chamomile.


Tack Johan!

Av Pernilla Salo - 16 augusti 2008 01:22

Jag förstår mig inte på vädret. Inte alls faktiskt. Snart flyttar jag till Spanien om det fortsätter så här. Kan i alla fall grunderna till språket där.


Lyssnade på jullåtar idag som jag spelade in när jag var liten. Eller liten och liten, jag var i alla fall kortare. Det väckte många minnen. Glada såklart. För vad avslappnat man levde som barn egentligen? Eller barn och barn, jag var väl tonåring då, vilket jag även är nu?

   Tycker det är konstigt och sätta in folk i grupper? När blir man tonåring och när tar man steget upp? Blir man vuxen då? Eller finns det något mellanläge. Jag är helt klart förvirrad som ni märker. Tur att jag fortfarande vet vem jag är i alla fall. Det är ju ändå viktigast.


Vart var vi, jullåtar ja. Som ni alla kanske inte visste, säger mina vänner att jag har en sångröst som duger i krig, vilket jag alltid har förnekat och nog alltid kommer att göra. Vet inte varför, tycker nog bara jag inte är bra nog. Har alltid haft höga förväntningar och hög press på mig själv. Och det är väl bra om man ska lyckas? I det här sammanhanget ger det mig nog inte så mycket, eftersom jag aldrig kommer bli sångerska. Men en julskiva hann jag göra i alla fall. Även om det är lite pinsamt och lyssna på den, med falska toner blandat med ljusa så är det ändå minnet som ger mig mest. Att vi gjorde det, all tid bakom och allt skoj. Blir nog ett bra minne att ta fram och kanske till och med spela på mitt bröllop? Jag är säker på att Tove redan börjat planera fuffens.


Nu ska jag i alla fall sova, eller fortsätta läsa i min bok.

<3

Av Pernilla Salo - 14 augusti 2008 23:45

Det har blivit mycket mobilsnack på sista tiden. Vilket egentligen är konstigt då jag aldrig varit en prylmänniska. Nej, om jag nu har behövt något har jag oftast gjort bra affärer och därmed inte behövt nya prylar. Du sneglar på en affärskvinna i högra hörnet.


Men för er som egentligen inte bryr sig om vilken mobil jag har eller om jag för den delen gör bra affärer får nog återkomma i morgon. Då jag förmodligen samlat ny energi för ett nytt sprudlande blogginlägg. Vilket jag kan garantera inte kommer handla om mobiler.


Det kanske kommer tankar om skolan, för helt ärligt sprudlar energin för ett nytt härligt år. Jag känner på mig att detta år kommer bli annorlunda men bra och jag kommer slita häcken av mig om det så ska behövas. För i slutändan, vet jag att det är värt det.


Har också tänkt lära mig hur jag som person får ut det bästa ur mig själv. Lära mig ett nytt knep för hur jag ska kunna prestera max. Men det får bli i morgon som sagt, nu är jag för trött. Och ögonen svider.


Natti.

<3

Av Pernilla Salo - 13 augusti 2008 23:09

Det måste vara ödet. Eller så är det någon rackare som försöker spela mig ett spratt. För att ni ska förstå, tar vi det från början.

Min kära LG shine har alltid varit mig till hands. Den har alltid funkat och vi har delat mycket. Och idag var faktiskt första gången jag började tvivla och tänka i nya banor. Jag tittade runt och hittade en annan lagomt bra mobil jag såklart föll för.

Nu kom det svåra, skulle jag köpa den eller inte?


Som sagt, så har jag alltid trivts så bra med min "shine" trots dess brister. Egentligen är det nog spegeln på framsidan som hållit mig närmst om hjärtat. Så vad hände då?

Jo, det ringde en äldre kvinna och när jag tog upp mobilen ur fickan hade hela skärmen pajat inuti och det enda som egentligen syntes var en liten bit av mig i högra hörnet. När kvinnan la på, tittade jag direkt närmare på problemet och konstaterade att den var trasig. Bara sådär. Utan förvarning och utan tecken. Det värsta var att jag inte kunde göra något åt det.


Så i morgon blir det till och beställa en ny mobil. För mobillös har jag ingen lust att vara. Inte alls.

Av Pernilla Salo - 13 augusti 2008 12:01

Jag har funderat, funderat och funderat. Och jag har kommit fram till att jag vill köpa en ny mobil. Tänkte att det kunde vara bra och förnya sig lite, även om jag kommer sakna min nuvarande skönhet som snart kommer ligga och damma någonstans.

Men, en "samsung soul" tror jag det kommer bli om jag nu ska köpa en. Gillar utseendet, kameran, dess funktioner och ja, det finns inte mycket negativt.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11
12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se