Alla inlägg under augusti 2008

Av Pernilla Salo - 12 augusti 2008 14:04

Jag går som jag vill i stort sett. Vart och när hela tiden. De har släppt tyglarna, det har dem verkligen. I det stora hela lever jag precis som jag vill och känner för det. Och det känns underbart. Eller gör det verkligen det?

 

Jag tror jag saknar tryggheten.

ANNONS
Av Pernilla Salo - 9 augusti 2008 09:36

Sunrise, sunrise. Looks like morning in your eyes.


Har den låten på hjärnan för tillfället. Kanske för att jag inte velat att denna morgon skulle komma. I alla fall inte så här tidigt. Jag har velat ligga kvar en stund, fortsätta drömma min underbara dröm. Men jag var tvungen att gå upp.


Har börjat packa lite smått och sitter här sliten och hungrig. Men, men är det bröllopsfest så är det. Nej, senare ikväll ska jag vara piggare då jag hade tänkt utöka de där fem sovtimmarna i bilen. Längtar redan!


Nej, kan inte sitta här hela dagen, även om det för tillfället lockar extremt mycket. Ha det nu bra, så hörs vi i morgon.

Tjing

<3

ANNONS
Av Pernilla Salo - 8 augusti 2008 13:32

Till en mycket speciell person.


Hur ska man kunna lita på någon när det finns skitstövlar?
Hur ska man orka kämpa vidare när man hela tiden möts av motgångar?
När tar dem slut? När vågar man leva igen?
Såklart att man blir rädd, när människor vänder det fina i livet till luft.
Såklart att man oroar sig för kommande när man hittills bara blivit sviken.

När ska dem förstå att de praktiskt taget bollar med någon annans känslor?
När ska dem förstå att falska förhoppningar gör ont?


Jag känner stor avsky mot dem som lurar och sårar andra människor på ett sätt som inte gått att förutspå.
Bara igenom och tänka på sig själva.
De måste vara så upptagna med sig själv, att de inte tänker på konsekvenserna?
För hur mår man egentligen efteråt?
Dålig, utnyttjad och billig är bara förnamnet.


-


Jag grät förut idag, jag lever igen!

Av Pernilla Salo - 7 augusti 2008 16:07

Kexchoklad, tv och gott humör. Känns som en bra kombination.

I alla fall med det här vädret som hela tiden lipar mig i ansiktet.

Jag vill ha sol, värme och en bra avslutning på sommaren.

Men solgudarna tycks inte hålla med mig.


Jag och Sofia ska trots deras motvilja sova utomhus i natt, för att det tillhör sommaren. Blir dock mössa och vantar under natten skulle ja tro eftersom kvällarna redan har börjat bli kallare. Vi har också tänkt hälla i oss mängder med oboy, dels för att det är gott och dels för att det kan värma våra kalla magar.


Vi hörs, om jag nu överlever natten.

Tjing.

<3


Av Pernilla Salo - 6 augusti 2008 12:26

Det här fotografiet taget av Sofia pryder snart mitt rum i form av en tavla.

Om närmare bestämt sju arbetsdagar hänger den här skönheten på min vägg.

Jag längtar!


Av Pernilla Salo - 5 augusti 2008 22:28

För tillfället är jag mycket uttråkad. Och inget jag lyckas göra passar. Jag äter en massa för att det är det jag är bra på. Äter det jag tycker om, men det går oftast ganska snabbt. Jag har försökt titta på film, men inget intresserar mig. Inte ens favoritfilmen. Jag sitter konstant vid datorn, men jag vill inte. Jag orkar verkligen inte gå igenom samma procedur varje dag framför datorn. Jag får ryck. Jag vill gå ut och gå, eller springa. Men jag har inte orken till det eller för den delen musiken på mobilen. Och musiken orkar jag inte heller fixa, det känns ovärt. Så vad ska jag göra? Annars brukar ett varmt bad pigga upp mig, eller ett samtal. Men nej, jag känner inte för det.

 

Jag behöver något nytt. Jag är trött på det förutsägbara. Det planerade och de vanliga. Ge mig spänning så att jag inte tröttnar.

 

Fast egentligen är det okej med mig.

<3

Av Pernilla Salo - 4 augusti 2008 22:50

Idag började det "vanliga jobbet" igen. Var ovanligt kul trots att regnet öste ner på oss. Men, men vi jobbar i ur och skur. Sen fick vi faktiskt låna röda "färjestad-travet" jackor vilket täckte ungefär halva mig. Så jag blev inte så blöt trots allt.


Jag känner för en filmis-kväll. Men för en gång skull ser jag fram emot sällskapet, inte det tysta och det ensamma. Så funderade hastigt på och ringa någon. Men kom snabbt på att jag inte orkar pallra mig ut. Och till mig kan inte komma då mitt rum mest liknar en soptipp. Kanske blir att städa tillsammans med Håkan istället?!


Idag har jag nästan införskaffat mig min nya säng också. Eller nej, men jag har i alla fall kollat på en. Såklart var det IKEA vi besökte dagen till ära. Men trots att syftet var att kolla på sängar tror jag maten övergick till vårat störta behov. För korv, korv och chokladmousse blev det vi egentligen handlade. Ovanligt? Nej.


Shoppingmani. Heter det så? Äh, jag har i alla fall på sista tiden shoppat en hel del. Det är ganska ovanligt. Så nu blir det tvärtom ett tag.


Tjing.

<3

Av Pernilla Salo - 4 augusti 2008 00:06

Ibland gör man rätt, ibland gör man fel. Lev med det!


Dagen har spenderats och kvällen smyger sig sakta på. Eller jag kanske ska säga natten. För klockan är över midnatt.

Jag träffade en grå katt med vita tassar i dag och blev nästan kär. Nej, men jag har förstått att jag verkligen vill ha ett husdjur igen. Så från och med idag får jag frenetiskt börja tjata på både mamma och pappa. För enligt dem har jag varken tid eller ork. Vilket är onödiga kommentarer från dem när de inte vet om det verkligen stämmer. 

Hur ska jag någonsin kunna bevisa att jag kan, när jag inte har ett djur? Så fram med valpögonen och smila lagomt mycket, så ska det här kanske kunna lösa sig. (Eller inte!!)


Tänkte lägga mig tidigt idag.

Ville bara säga att beslutet blev nej, för er som undrar!

Natti.

<3

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11
12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se