Direktlänk till inlägg 22 september 2008

Hockey

Av Pernilla Salo - 22 september 2008 22:23

Lite omtumlad, ligger jag ändå i min säng och glädjer mig åt första segern! Jo, för idag kom den. Fbk krossade Luleå på hemmaplan med 2-0. Trots inte allt för mycket folk, var klacken på hugget mest hela tiden. Skön stämning, minsann! Ni som såg matchen på tv, missade ni mig? Fick nämligen höra av en kompis att jag varit med på tv, när det filmade lite publik. Hoppas synen var vacker i så fall.


Nej, ont i magen av allt godis och smink som gnuggats in i ögonen. Ska nog göra mig redo för sängen, även om jag redan börjat lite smått här och nu.

Sov gott!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se