Direktlänk till inlägg 25 september 2008

Ahh!

Av Pernilla Salo - 25 september 2008 20:27

Frisörer, ja vad är det med frisörer? Varför kan det aldrig bli rätt. Varför kan inte mina ord bli till mina bilder i deras huvuden? Jag är besviken, igen.

    Jag ville ha en liten förändring, för att jag var osäker. Vi kom överens om det, men varför blev det inte så? Okej visst, jag hade höga förväntningar men det enda jag inte ville var att det skulle bli svart. Och vad har jag nu för färg på håret? Det kan förståss inte ni veta, eftersom ni inte ser mig. Men jag kan tala om för er att det är svart! Det är inte fint på mig, det passar inte. Jag blir för mörk, jag är ledsen. Och ändå är det bara hår, bara hår? Hår?!

    Nej, vad är det med frisörer? Jag ska inte klippa eller färga håret hos frisör framöver. Om man ska få det som man vill, måste man antagligen göra det själv. Alldeles själv!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5 6 7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Följ bloggen

Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Blogkeen
Följ Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se