Direktlänk till inlägg 27 september 2008

Nothing ever change until one outsider change everything

Av Pernilla Salo - 27 september 2008 22:06

Ja, för det är bra. Jag sitter i min ensamhet och tittar på det som visas på tv'n. Jag bryr mig egentligen inte vad som visas, orkar inte byta kanal heller. Jag vill bara ha den på, som skydd för alla läskiga varelser. Som en tråkig kompis, sittandes på andra sidan av rummet. Jag sitter ensam som sagt, en lördag kväll. Och kan inte säga annat än att det är skönt. Jag behöver ensam tid som alla andra, behöver tid då endast jag är i fokus. Päronen kommer säkert hem sent, så än finns egentid kvar. Precis som tisdagarna på min skolan, då man ska göra det man inte hunnit med. Även om jag nu pratar om helt andra saker än skolarbeten.

    Jobbet gick bra, mycket spring men så ska det vara. Inte många ställen där man kan få betalt för motion. Skyndade mig hem för att se på hockey som till en början inte var minsta nervkittlande alls. Men mot slutet tog det fart och jag blev till och med lite nervös. Men favoriterna vann tillslut och jag var nöjd! Riktigt nöjd.


I morgon blir en bra söndag. Shopping till en början som sedan kommer utvecklas i trevligt sällskap. Ja, det är väl så det ska va!


Nothing ever change until one outsider change everything.

 
ANNONS
 
Malin

Malin

28 september 2008 00:17

jag älskar egentid :)

http://malinsjoberg,bloggagratis,se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se