Direktlänk till inlägg 29 september 2008

Skärpning!

Av Pernilla Salo - 29 september 2008 21:59

Naturkunskap. Jag bara måste börja med det. Det får mig att må dåligt. Eftersom jag gör det vanliga problemet att skjuta upp allt, till det är försent. Det är inte likt mig, men det händer och är allt mer vanligt. Nej, skärpning!


Annars händer en massa skoj till veckan. Jag får mina one tree hill boxar jag äntligen köpt och gud vad mycket tid jag kommer spendera framför tv. Annars händer det vanliga och lite till. Och det är just det där "lite till" som får min på bra humör. Japp, jag är ett enda stort krypto.


Jag återkommer när jag har något vettigt med mig.

Tjing. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla Salo - 28 oktober 2010 21:20

http://pernillasalo.wordpress.com

Av Pernilla Salo - 24 oktober 2010 17:49

Unika läsare, vad gör ni här? Trots att jag tvivlar på er smak, så är jag ändå tacksam. För att ni återvänder och för att ni väntar. För jag antar att det är det ni gör? Om ni inte mot förmodan älskar att titta på min bloggbanner, vad vet jag...

Av Pernilla Salo - 20 oktober 2010 23:37

En klump i magen redan innan jag tagit steget hit. Inte blir det bättre av att göra ett par förvirrade. Eller i alla fall ta en bit av deras tid. En tid som hade räckt till att kyssa någon i sin närhet. Eller skickat ett sms till en kompis ...

Av Pernilla Salo - 12 september 2010 23:11

Har nu kommit en bit på vägen. Eller i alla fall till insikt. Åt skogen med ångesten om kvällarna. Åt skogen med tomma mejl och en trasig inkorg. Åt skogen med förhoppningar och drömmar. Jag var nog inte menad för det här ändå. Ett arbete...

Av Pernilla Salo - 7 september 2010 22:42

Oavbruten tankeverkstad. Rädd för att hamna sist. I både kön till dina dagar, men så även till ditt hjärta. Rädd för att inte hinna fram. Till varken perfektion, eller mållöshet. Depression, Eller beslutsamhet. I ständig o-utvecklin...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se